Tokio Hotel

Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.
T80jump.jpg Tästä artikkelista on tapeltu.
Jo 200 vuotta jatkuneet molemminpuoliset vihjailut vastustajan seksuaalisesta suuntautumisesta eivät ole tauonneet päiväksikään. Nyt julman Mordokain laiva on lastattu trolleilla, ja se aikoo laskea sivun Tokio Hotel banaanisatamaan, jossa vastassa on vain pieniä kepulinpoikasia. Miten käy juutalaisten, kenet nähdään Nürnbergissä ja sitä rataa. Vedä kypärä päähän, lataa piilukkosi ja liity taisteluun. Meidän puolellemme.


MÄ TEILLE PASKAT HAISTATAN MUMMOT HUORAHÖNTIT!!! VOISIN TEHDÄ SIVUN,JOSSA OLISI VÄHÄN PERUSTIETOA HIKIPEDIASTA! OSA SIITÄ MENISI NÄIN:

Hikipedia on maailmankaikkeuden PASKAVITTUMAINEN paikka on the world. Ylläpitäjistä perustieroa löytyy osoitteesta www.paskojat-ry.com, ja AITOA TIETOA VOITTE LUKEA LUOTETTAVAMMIN VAIKKA MATEMATIIKANKIRJASTANNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MUMMOT MÄ TEILLE HAISTATAN SENKI VITUN SAATANAN LUTKAHUORAT HOMOT LEVITÄN TÄTÄ SIVUSTOO KOKO SUOMEN TH-FANEILLE JA SITT EI TEILLE HUORAMUMMOILLE KUNNIAN KUKKO LAULA!! TOKIO HOTEL ON HYVÄ BÄNDI, ETTÄS TIIÄTTE. 4000 AKTIIVISTA TOKIO HOTEL -FANIA SUOMES ON HYVÄ MÄÄRÄ!! JA MITÄ SE KERTOO, JOS TOKIO HOTEL SAI EMMAN 2008 ULKOMAINEN ARTISTI/BÄNDI -KATEGORIASSA, JA PUHELINÄÄNISTÄ YLI 80 % TULI TOKIO HOTELILLE, MITÄ SE KERTOO MITÄ??????

NO TASAN SITÄ ETTÄ SUOMESSA VÄLITETÄÄN TOKIO HOTELISTA, ENKÄ TODELLAKAAN OO SUOMEN AINOO FANI!!! ÜBERPASKAT MÄ TEILLE HOMO-IHMISILLE, MITÄ TE MAAPALLOLLA TEETTE JOS ETTÄ FANITA TOKIO HOTELIA?!!??

JA LUULEN TODELLAKIN ETTEN OLE AINOA IHMINEN JOKA TÄSTÄ PAIKASTA NÄIN AJATTELEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

~Jennukka tämän artikkelin keskustelusivulla

Raivo.JPG
Raivo Records omistaa tämän sivun! Jos sivun sisältöä löytyy koneeltasi, saat syytteen piratismista!
Thor.jpg
VAROITUS! – tämä artikkeli on metallimusiikin jumalan, Jurpan suojeluksessa, joten älä vandalisoi sitä, tai hän tulee kännissä riehumaan kotiisi ja pistää paikat tasaisiksi!!!
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...Tokio Hotel on perunut Suomen keikkansa? Oh noes!
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...Billin kurkusta löytynyt mysteerinen kukkakaalimainen pallukka on peruuntumisen syynä?

Tokio Hotel on tyttöbändi, joka soittaa emopoppia. Nimen perusteella voimmekin päätellä, että yhtyeen musiikki kertookin jostain Tokiolaisesta hotellista ja siellä sattuneista tapahtumista.

Historiaa

Tokio Hotelin perustivat sisarukset Bill ja Tom 14-vuotiaina. Heidän äitinsä oli nauttinut liikaa nautintoaineita, joten hän luuli synnyttäneensä kaksoispojat. Koska heidän äitinsä synnytti saunassa, ei ollut ketään sanomassa että poikien "kalut" olivatkin vain napanuoraa.

 
Tokio Hotellin jäsenet muka poikia?

Tokio Hotel sai alkunsa, kun laulaja Bill oli maksamassa huumevelkojaan luonnossa eräälle narkkarille. Narkkari oli kuitenkin ei-niin-kuuluisan levy-yhtiön pomo ja piti äänistä, joita Bill päästi maksamisen aikana, joten Bill sai toisen mahdollisuuden maksaa huumevelkansa - laulamalla emopop-bändissä, kunhan hän vain perustaisi sen ensin. Bill suostui ja keräsi bändiinsä parhaimman (ainoan) ystävänsä, kaksoissiskonsa Tomin. Tomilla oli kuitenkin enemmän kavereita kun Billillä. Georgin ja Gustavin hän oli löytänyt kokouksesta "naiset, joille on annettu miehen nimi" Tom oli samaistunut näihin kahteen ja huhujen mukaan myös seurusteli jonkin aikaa Georgin kanssa. Joka tapauksessa nämä kaksi sankaria liittyivät bändiin. Soittaa he eivät osanneet, mutta playbackinä tuli harjoteltua useampaan otteeseen ja se onnistui paremmin. Näiden todisteiden valossa on siis annettava anteeksi Billille ja Tomille, joita usein syytetään maailman tai ainakin Euroopan hirveimmän yhtyeen perustamisesta. Älkää siis enää lähettäkö heille uhkauksia, vaan ohjatkaa ne itse tuolle häijylle levy-yhtiön pampulle, joka vaati tämän "bändin" perustamista. Joten älkää enää syyllistäkö näitä lapsia!

Menestys

Tokio Hotel julkaisi ensimmäisen levynsä nimeltään Simmeri kotimaassaan Kiinassa vuonna 1987 ja se myi heikosti, koska ketään ei kiinnostanut tuolloin emopop. Vasta vuonna 2006, kun bändi keksi lähteä Saksaan myymään persettään, he huomasivat, että emopop myy taas. My Chemical Romance kukoisti Suomessa ja muuallakin maailmaa tuhoten aivosoluja. Tokio Hotel tiesi hetkensä tulleen ja julkaisi toisen albuminsa Huuda HUORA! ja tekivät sille kappaleelle musiikkivideon, jossa kansikuvatyttöjä näytettiin itkemässä ex-tyttöystäviensä perään. Sanat ovat (sian)saksaksi, etteivät emojen vanhemmat kauhistuisi hirveästi.

 
Bill, persoonalllinen emotyttö.

Tokio Hotellin fanit koostuvat kaikenikäisistä emo- ja popparitytöistä jotka haluaisivat toteuttaa lesboseksihaaveitaan tyttöjen näköisten "poikien" kanssa. Läpimurron Tokio Hotel teki Suomessa juuri albumilla Huuda Huora! Se oli vuoden 2006 toivotuin joululahjaidea kaikenikäisille aivottomille emotytöille. Vaikka Tokio Hotel ei omaakkaan minkäänlaista musiikillista lahjakkuutta, miten heistä tuli massabändi? Se on helppoa. Radio soitti 24/7 heidän paskaa musiikkiaan ja väitti sitä hyväksi. Koska kaikki uskovat kaiken mitä heille sanotaan oli helppoa saada Tokio Hotellista massabändi.

Jäsenet

 
Billin ulkomusiikillista tyyliä on väitetty plagioiduksi
 • Bill Kullitz - mumiseminen siansaksaksi, mummojen järkyttäminen
 • Tom Kaulitz - kitarakoulun käyminen isoäitinsä kellarissa
 • Georg Kaulintsi - esittäminen, että hakkaa naisia ja rumpuja ja seksuaalisuutensa peitteleminen.
 • Gustav Kaulin - basson kantaminen

Lyriikat

Kappale Huuda Huora suomennettuna menee näin:

"Nouset ylös ja joku kerron sinulle, että perseeni on kipeä
Kun kuulet sen, kaikki kertovat sinulle mitä tehdä
Dankke. On ollut toinen verinen maanantai.
Ja kukaan ei kysy kuinka kännissä olit
Ei - ei - ei - ei - ei se mulle anna enää ei
Ei - ei - ei - ei - anna anna anna ei
Huuda huora! - kunnes tunnet sen
Huuda huora! - kunnes uskot sen
Huuda huora! - ja kun se satuttaa sinua
Huuda lujaa!"

Tämä ja muut emobändin kappaleet kertovat vaikeasta tavasta tehdä rahaa kadulla myyden persettään, koska koitat peitellä sitä, ettet olekkaan poika. Osa "huuda huora"-kappaleesta siis kertookin miten Tokio hotel sai alkunsa.

Kannattajat

Tokio hotellin fanit ovat siis - kuten jo aikaisemmin mainittiin - kaikenikäisiä emotyttöjä, joiden älykkyysosamäärä on lähellä heidän kengännumeroaan. Jostain syystä emopojat eivät ole kovin kiinnostuneita Tokio Hotelin jäsenistöstä. Tokio Hotel fanit rakastavat kaikkea sontaa, jota MTV ja radio heille syöttävät. Fanit ovat myös varmoja, että Tokio hotel on poikabändi, joka soittaa rockia, eikä emopoppia. Jos TH-faneille menee väittämään, että Tokio hotel on paska ja jäsenet ovat rumia tyttöjä, saa saman kohtelun kuin Antti Tuiskun faneilta, mikäli mollaa Antti Tuiskua. Saa siis turpiinsa ja joutuu teholle. Tokio Hotel -fanien tunnuslause on: "Älä pilkkaa teehoota tai joudut teholle." ja heidän mielestään se rimmaa. Tokio Hotel -fanit myös väittävät Tokio Hotellin olevan bändi, jolla on sanoma ja tarkoitus. Rakkauslauluilla ja lastenlauluilla on todellinen tarkoitus, niinpä. Tokio Hotel yhtyeellä on myös Suomessa oma fanifoorumi, jonka kohderyhmä koostuu pää-asiassa eri-ikäisistä homoseksuaaleista ja heitä jahtaavista pedofiileistä. Ansiokkaita foorumia verisesti loukanneita nimimerkkejä ovat mm. LoL ja Lollerislol33. Kyseisistä henkilöistä ei ole kuulunut foorumia haukkumisen jälkeen mitään, ja mm. katolinen kirkko onkin jo ehtinyt julistaa heidät pyhiksi.

Lainauksia

”Jos inhoat TOKIO HOTELia sulla suuri ongelma!!”

~th-fani

”Bill on maailman rumin nainen!”

~joku täysjärkinen

”Bill on hei maailman sexyin mies!”

~th-fani

”Sen kaksoissiskoki o ruma!”

~Täysjärkinen

”Se on veli! ja seki o sexxxxyyy!”

~th-fani

”TOKIO HOTELissa on vaan poikia! VTIUN SOKEET!”

~th-fani

”Yleensä JÄTKILLÄ on munat jalkovälis!!!”

~th-fani

”Me emme ole mikään poikabändi”

~Tokio Hotel (lähde: suosikissa oleva haastattelu)

”Mummi, kato soitan kitaraa ilman käsiä!”

~Tom keikalla

Triviaa

 
Miss Tokio, Bill, kiinalainen nainen.
 • Bill harrastaa balettia
 • Tomin isä on eri kuin Billin
 • Tom ja Bill ovat kaksoset
 • Gustav ei uskalla tunnustaa olevansa oikeasti mies
 • Bill valittiin esikoulussansa Miss Tokioksi
 • Georg on lesbo
 • Tomilla ja Billillä on ollut suhde
 • Gustav on oikeasti Tomin isä.
 • Tom käyttää peruukkia
 • Bill tykkää Green Daysta ja on osoittanut rakkautensa plaginoimalla upottamalla heidän kappaleitaan omiinsa.
 • Bill tykkää myös The Rasmuksesta.
 • Tom vihaa naisia.
 • Bill on KKK-kerhon jäsen.
 • Tom tuli AA-kerhoon kännissä vuonna 1996
 • Bill kiihottuu tukkansa laittamisesta enemmän kuin seksistä
 • Tom on neitsyt
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.