Tulevaisuuden demokratia

Tulevaisuuden demokratia tulee olemaan ajankohtansa näköinen. Tulevaisuudessa tietokoneilla katsotaan kissa- ja robottikäsityövideoiden lisäksi lakialoite -äänestys popup mainoksia joihin voi muutamalla klikkauksella ja henkilötunnussirua ranteesta näyttämällä koko kansa oikeasti vaikuttaa kaikkeen siihen mitä hakukoneoptimoinnit heille näyttävät.

EU:n komissiokin on käynyt pieneksi koska heidän tehtävänsä on vain vastailla ehdotukset ja vastaehdotukset lobbauksiin joihin koko Euroopan täysi-ikäiset, alkaen 16v. kansalaiset pystyvät tietokoneilla vaikuttamaan. Demokratiassa valtaa on niillä jotka kykenevät vaikka kaljapäissään keksimään mitä tahansa poliittisesti epäkorrekteja ideoita. Ja ennen kaikkea heillä jotka onnistuvat onnistuneella meemimainonnalla houkuttelemaan ja manipuloimaan ihmiset taakseen, vaikka katteettomin lupauksin.

Tulevaisuuden demokratian koittana ovat liian kaukana takana ne ajat, jolloin EU kielsi käyrät kurkut ja banaanit, painatti kumisaappaisiin käyttöohjeet, sekä väitti ettei veden juonti estä kehon kuivumista. Sen sijaan koittavat ajat jolloin voittaja on se, joka älyää jakaa parhaat ilmaiset ämpärit.

Tulevaisuuden demokratia on luokaton yhteiskunta, jossa jokainen kansalainen on yrittäjä. Osa yrittäjistä myy työvoimaansa ansaitakseen esimerkiksi nääntymisen estoainetta ja ihoeristettä. Myös asunnot ovat korkealla tämänkaltaisten yrittäjien preferensseissä. Toiset yrittäjistä puolestaan omistavat yritykset, missä osa yrittäjistä työstentelee. Työskennellessään yrityksestä yrittäjät yrittävät saada palkkaa yrittäjiltä. Jos yrittäjä ei puolestaan saa yrityksestä huolimatta yrityspääomaa tehdystä yrityksestä, kutsutaan tätä yritystä harrastuksesi tai hyväntekeväisyydeksi. Yrittäjä yrittää yristyksestä huolimatta yristää yrityksen, sillä vain yrityksen yrittämällä hän voi yrittää saadaa itselleen yrittämisen arvoisen yrityksen. Yritys yrittää yritoida yrittäjiä, koska yrityksen yrittämiseen täytyy yrittää yrityksiä.

Vaticanearth.jpg Tämä valtiota käsittelevä artikkeli on tynkä, varaton ja riidanhaluinen.
Voit auttaa Hikipediaa toteuttamalla taktisesti sijoitetun fission sen alueella.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.