Turun ruskea talo

Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.

”Solmuruoska pistää esiin saappaanvarresta. Ämpärin sisältö juodaan kokonaan yhdellä kertaa. Karhunsyleilyssä on lämmin. Seinän takaa kuuluu röhönaurua ja vinkumista.”

~Kokemuksia.[1]

”Siinä talossa riittääkin perkaamista. kellari täynnä dildoja, nahkaruoskia, naamareita ja remmejä sekä muuta "alan rekvisiittaa".”

~Poliisi raportoi ruskean talon ratsiasta.[2]

”Syödäänkö ruskeassa talossa paskaa kiinteänä vai löysänä? ”

~Yleisökysymys.[3]

Turun ruskea talo on nimensä mukaisesti ruskeansävyinen rakennus Turussa. Erityisen suuri merkitys Turun ruskealla talolla on Suomen kansallismyönteisille, maahanmuuttokriitikoille, roturealisteille, kansallissosialisteille kuin myös miedompien liikkeiden nationalisteille. Toisaalta Turun ruskea talo on myös näitä liikkeitä jakava, voimakkaita tunteita esille tuova symboli. Varsinaisesti ruskeaa taloa asuttaa määrittelemätön määrä plösöjä homonatseja, jotka harrastavat isänmaallisen toiminnan ohella monimuotoisia riettaita orgioita.[4][5] Talon tarkka sijainti on eräs Suomen kansallismyönteisten piirien tarkimmin vartioituja salaisuuksia, anarkopunamädättäjäterroristien harmiksi.

Turun ruskeaa taloa luullaan usein vain alueelliseksi mahdiksi, sillä se operoi muita Suomen valtakunnallisen tason nationalistiliikkeitä salamyhkäisemmin, toimien usein paremminkin taustavoimana ja yhdistävänä johtoelimenä.[6]

Turun ruskean talon innoittajaksi on epäilty Münchenin ruskeaa taloa, joka oli vuodesta eteenpäin Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen päämaja - sillä erotuksella, ettei todisteita sen roolista kansallissosialistimiehimysten kutupaikkana ole säilynyt yhtä laajassa määrin.

Parhaiten Turun ruskeaan taloon pääsee perehtymään ilman jäsenyyttä Suomi24-palstalla, Hommafoorumin pyrkiessä parhaansa mukaan peittämään rakennuksen olemassaolon - ilmeisesti joutuessaan ns. ruskean vallan painostamaksi.

Toiminta

Turun ruskea talo kannattaa niin sanottua ruskeaa valtaa, jossa neohumanistinen talkkarineuvosto ruskeassa viisaudessaan johtaisi kansallismielistä liikettä. Myös SETAn asia on tunnustetusti lähellä sydäntä.[7] Ei ole selvillä, miten ruskea talo suhtautuu Suomen Valtakunnanjohtajan asemaan. Aika nuivasti varmaan.

Ruskeaa taloa johtava talkkarineuvosto on kolmijäseninen ja sen jäsenet käytävät talon sisällä koodinimiä Rankaisija, Häpäisijä ja Alistaja, mutta talon toiminnan salassapidon vuoksi he eivät esiinny samoilla koodinimillä talon ulkopuolisessa viestinnässä, vaan käyttävät tällöin muita nimiä.

Ruskea talo ei ole alisteinen millekään muulle kansallismieliselle liikehdinnälle, ehkä enermmänkin päin vastoin - ruskean talon kannattajien epäillään soluttautuneen niin puolueisiin, yhdistyksiin kuin kansanliikkeisiinkin.

Kaikenlainen omilla ja muiden jäsenten jätöksillä leikkiminen on oleellista, harrastihan Führerkin niitä aikoinaan.[8] Ilmeisesti kansalliset juhlapyhät kuten joulu, vappu tai itsenäisyyspäivä tarkoittavat ruskeassa talossa lähinnä arkea hillittömämpää porsastelua.[9][10][11]

Alkuperä

On suuri arvoitus, milloin Turun ruskea talo aloitti toimintansa nykyisenlaisessa muodossaan. Kun ottaa huomioon, että Suomen kansallismyönteinen toiminta on aina ollut vahvimmillaan etelän vetelien sijaan länsirannikolla, ei ole kuitenkaan ihme, että ns. ruskean vallan keskipiste löytyy juuri Turusta - saattaa jopa olla, että juuri muuta maata rodullis-ideologisesti terveemmän kansallismyönteisen kehityksen johdosta Turun ruskea talo onkin ainoa johdonmukainen lopputulos, joka terveessä nationalismissa on saavutettavissa, sen viimeisin kehitysaskel.

Rakennus

Ulospäin talo on tiettävästi varsin tavanomaisen oloinen. Sisäänkäynti sijaitsee talon kellarikerroksessa, joka on samalla myös uusien rekryyttien vankityrmä. Talo käsittää biljardisalin, pokeritilat ja kuusirataisen keilahallin, ja majoitusominaisuuksiltaan se vetää vertoja oikeille hotelleille tai ravintoloille.[12] Ruskeassa talossa on myös ihannepainon saavuttaneita jäseniä varten rakennettu, alati laajeneva hyljeallas.[13] Isoimman osan sisätiloista haukkaa kuitenkin espanjalaisratsujen, sauvasekoittimien, ulostealtaiden sun muiden lelujen täyttämät "työtilat".

Rakennuksessa säilytetään pyhiä kansallisia artefakteja, merkittävimpänä yhäkin käytössä oleva Ruputustuoli.[14] Niin Inkvisition kuin sisällissodan aikana kidutuslaitteena käytetty penkki lojui Turun yliopistollisen keskussairaalan varastossa vuosikausia, kun Suomessa kiellettiin lobotomia kasvatusmetodina. Sittemmin ruskean talon haltuun päätynyttä tuolia käytetään jäsenten proktologisiin tarkastuksiin ja sulkeisanaalirangaistuksiin. Myös vallattomasti piereskelevät jäsenet joutuvat Ruputustuoliin kaasusäiliön - tai pahimmassa tapauksessa salamipitkon - kanssa.

Myös Hitlerin hukkaama kives[15] ja osa Siitoimen kiljupöntöistä on sijoitettu ruskeaan taloon.

Jäsenistö

Ruskean talon jäseneksi voi tulla kolmella tavalla, joko hakemalla vapaaehtoisesti, tulemalla vanhojen jäsenten sieppaamaksi tai (valkoisella) orjakaupalla[16]. Syötteinä käytetään tiettävästi ainakin sorbusta ja isänmaallista tangomusiikkia. [17] Uusien jäsenten urakehitys alkaa rakennuksen kellarikerroksesta niin sanottuina ruskean talon vankeina, joiden osana on lähinnä tulla vanhempien jäsenten kiduttamiksi, simputtamiksi ja tiuhaan nussimiksi. Vangeista koostetaan myös ruskean talon poikakuoro.[18] Vankia alempana on ainoastaan ruotsalainen Svante, nahkahäkkiin teljetty S/M-gimp ja Plösönaaman nyrkkeily/mätisäkki.[19] kokemuksen karttuessa vangista tehdään yleensä täysjäsen, jääkäri, tosin sikailu yleensä jatkuu entisellään.

Ruskea talo kouluttaa rotusotureita tiettävästi ainakin kansanmurhasimulaatioilla, jotka raportoidaan internetiin. Myös ruskean vallan pettäneiden entisten aatetoverien, jotka toisaalta ovat henkipattoja myös rappiodemokraattisen esivallan edessä, eliminointi on yleistä.[20] Koulutus mukailee spartalaisten urheiluun ja pederastiaan keskittynyttä kasvatusta.[21]

Iän ja kokemuksen ohella myös rasvaprosentilla saattaa olla vaikutusta ylenemismahdollisuuksiin. Naisia ei tiettävästi kelpuuteta Ruskean talon jäseniksi, joskin transvestiitit[22] ja seksinuket[23] ovat tervetulleita. Ruskean talon jäsenet tunnistaa siitä, että näillä on SA:n tavoin päällään ruskea paita - tai toinen ruskean talon asukki.[24] Nyös kaikenlainen fetissirekvisiitta kelpaavat sotilaspuvun kuorrutukseksi melkein yhtä hyvin kuin oikea kakka.

Asian kehityksestä huolestuneet ovat perustaneet kriisirahaston Turun ruskean talon uhreille.[25]

Jäsenepäilyjä

Kansallismielisissä piireissä tunnettujen henkilöiden on huhuttu omaavan yhteyksiä ruskeaan taloon. Esimerkiksi monta Suomen sisu -aktiivia on epäilty salaa tai rivien välistä ruskeaa valtaa kannattavaksi tahoksi. Koska ruskean talon jäsenistö käyttää kuitenkin monimutkaista koodinimistöä ja salakieltä, ei ulkopuolinen voi päästä täysin selville alati muuttuvan organisaation koostumusesta.

 • Naantalilainen valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin ei tiettävästi ollut tekemisissä Turun ruskean talon kanssa.[26]
 • Turun entisen kaupunginvaltuutetun Olavi Mäenpään (1950-2018) väitetään kuuluneen liikkeeseen jäsennumerolla kahdeksan ja vierailleen talossa aktiivisesti,[27] ja toisaalta pitäneen etäisyyttä siihen[28] tai olleen suorastaan liikkeeseen kelpaamaton epäillyn mustalaisverensä johdosta. Lisäkis Mäenpää on saattanut riitautua (muun muassa) ruskean talon kanssa.[29] Mahdolliset koodinimet Jatsari, Rotannaama, Tyrvään luihu aasi ja Turun mustalaisruhtinas.
 • Tamperelaisen pilakuvapiirtäjän Seppo Lehdon sanotaan käyneen ruskeassa talossa luennoitsijan[30] ja juhannusvieraan[31] rooleissa, mutta olisi halutessaan kyennyt ottamaan puljun komentoonsa.[32] Mahdolliset koodinimet Sotta-Sepi, Ugri-Seppo, Irmeli, Minna Rapo, Aluepalauttelija, Housuunpaskoja, Taivaan Jumala ja Eino Pillu.
 • Helsinkiläisen kansanedustajan, homma- ja sisu-aktiivin Jussi Halla-ahon epäillään pyrkineen taloon, mutta tulleensa sivaritaustansa ja juutalaisepäilyjen[33] johdosta hylätyksi. Mahdolliset koodinimet Trojanda, rabbi Rothberg, Eiran Führer ja Mestari.
 • Lahtelaisen Väinö Kuisman vihjaillaan kehittäneen koko Turun ruskean talon omassa päässään.[34][35] Mahdollinen koodinimi Lahden geja.
 • Oululaisen lentokonekaapparikandidaatti K. M. Aallon epäillään kuuluvan liikkeeseen Mäenpään kellokkaana.[36] Mahdollinen koodinimi Oulun Gayleiter.
 • Tamperelaisen saksalaisen monacolaisen no voi saatana tanskalaisen germaanin everstin Klaus Juutilaisen huhutaan hakeneen turvapaikkaa kellarista tärveltyään kumibarbaransa.[37] Myöhemmin esiintynyt talon mannekiinina Laitilan munamarkkinoilla.[38] Halla-ahon tapauksen tavoin jäsenyysmahdollisuuksia on tosin saattanut rajoittaa Seppo Lehdon esilletuomat juutalaisepäilyt. Mahdolliset koodinimet (Kreivi) Klaus von Grewendorp, Aryan Heritage, Panzermeyer, Claus Wintergrün, Blue Max, Augustin von Lange, Otto Skorzeny, Mikko Rapo, Parzifal, Klasu ja Jutkusika.
 • Oululaisen vatsarintaliikeaktivisti Henrik Holapan epäillään pyrkineen jäseneksi, mutta tulleen hylätyksi,[39][40] mahdollisesti esitettyjen juutalaisepäilyjen vuoksi.[41] Vaihtoehtoisesti Holappa saattaa toimia ruskean talon valtuuttamana peiteoperaatioagenttina.[42] Mahdolliset koodinimet Holapoidi ja Hörökorva.
 • Turkulaisen sisu-aktiivi Esa Tabermanin epäillään olevan itse talkkarineuvostoa johtaja. Neohumanismin kehittäjälle tämä voisi olla varsin mahdollista. Mahdolliset koodinimet Ruputalkkari, ET ja Menninkäinen.
 • Turkulaisen sisu- ja homma-aktiivi Jani Alanderin epäillään olevan talkkarineuvoston jäsen. Mahdolliset koodinimet Hengis Duval, Plösönaama ja Traanipallo.
 • Turkulaisen lääketieteen kandidaatin ja sisu-aktiivi Riku Hautalan epäillään olevan talkkarineuvoston jäsen. Mahdolliset koodinimet Ronnie Hautala, Ronnie Kurahousu, Rommel ja Valelääkäri.
 • Espoolaisen sisu- ja homma-aktiivi Teemu Lahtisen epäillään olevan ruskeaan valtaan mielistynyt. Mahdolliset koodinimet Julius Tankki ja (Espoon) Plösönaama.[43]

Triviaa

 • Turun ruskeasta talosta voi ostaa lomaosakkeen.[44]
 • Turun ruskea talo vastaa kansallismielisten peräpukamien hoidosta, jolla lafkan rahoituskin hoidetaan.[45]
 • Turun ruskea talo itsessään saattaa olla eräänlainen kansallismielisten Graalin malja, sillä sen yhteyteen saattaa päästä myös transsitilassa.[46]
 • Turun ruskeassa talossa harrastetaan alastonpainia.[47]
 • Turun ruskean talon huhutaan sijaitsevan jossain keskustan alueella, mahdollisesti Linnankadulla.[48]
 • Turun ruskeassa talossa on kusisuihkulähteitä.[49]
 • Turun ruskea talo saattaa olla tai olla olematta urbaanilegenda.[50]
 • Turun ruskea talo on osa isänmaallista kiertoajelua.[51]
 • Turun ruskean talon kellarissa kaikki muut nettisivut ovat suljettu, paitsi Suomi24.[52]
 • Turun ruskeassa talossa saattaa olla kellarikerroksen alapuolella yhteys tuonpuoleiseen.[53]
 • Myllysillan taipuminen saattoi olla Turun ruskean talon tekosia.[54]

Katso myös

Aiheesta muualla

Viitteet

Jos joku näistä ei toimisi, laita osoite Archive.md-sivulla hauksi.

 1. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4866945
 2. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6272895
 3. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5485943
 4. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4953410
 5. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5617791
 6. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4651910
 7. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4895566
 8. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5318665
 9. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5058665
 10. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9566358
 11. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5691098
 12. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4886073
 13. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8749850
 14. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9223936
 15. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5664649
 16. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8285382
 17. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9436061
 18. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4997638
 19. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8081864
 20. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6220092
 21. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5712082
 22. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5485943
 23. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8677465
 24. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5691098
 25. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8992635
 26. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4617095
 27. http://keskustelu.suomi24.fi/node/3820928
 28. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6225372
 29. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4628234
 30. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5712082
 31. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9950402
 32. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5491075
 33. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6423106
 34. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4870390
 35. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5712160
 36. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9012908
 37. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6213762
 38. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8621623
 39. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9616779
 40. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6549996
 41. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8360420
 42. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6610681
 43. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9893653
 44. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8192753
 45. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4847663
 46. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9330696
 47. http://keskustelu.suomi24.fi/node/4858386
 48. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8881133
 49. http://keskustelu.suomi24.fi/node/5653463
 50. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9140222
 51. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9144405
 52. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9327887
 53. http://keskustelu.suomi24.fi/node/9453720
 54. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8997129
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.