Tätä etsineenä sinua todennäköisestikin kiinnostaa työnarkomania. Paina linkkiä, jos siinä ei ole liikaa työtä.

Työ (tunnus FU) on suure, joka kertoo aktiviteetin ärsyttävyydestä ja rasittavuudesta. Fysiikassa työ voidaan lisäksi jakaa keskityöhön ja hetkelliseen työhön. Työn voi laskea simppelillä matemaattisella kaavalla. Toimistotyöntekijä D tekee työn Y, jos paperit liikkuu voiman suuntaisesti matkan X, suuntaan C. Työ on siis [math]\displaystyle{ R2=4^/s52m^203 }[/math]. Ottaen Työn eli papereiden määrän M, kertomalla sen toimistopäällikön mielialalla eli [math]\displaystyle{ \rm J=(kg\cdot m^2)/s^2X }[/math]. Mutta työnsäilymislaista seuraa, että mitä enemmän työtä tekee, sitä enemmän sitä tulee. Joten tehdyn työn määrä on 0. Työn suure on yksikkö palkka (Z) lasketaan tehdyn työn J kertomalla palkan lämpötilakertoimella ([math]\displaystyle{ W =\int_{a}^{b} F \cdot ds }[/math] sitten vähentämällä siitä verot (V). Ns. konservatiivisissa työpaikoissa tämän palkka on ilmaistavissa potentiaalienergioiden erotuksena U(a) - U(b).[2].

Työperäinen stressivamma tai stressiperäinen työvamma. Vaihtoehtojen miettiminenkin saa pääni särkemään.

”Työskentelen tauotta, ja jos joskus satun katsomaan kaunista tyttöä kasvoihin, on parempi että pidän kauniista tytöistä kuin että olisin homo.”

~Silvio Berlusconi[1]
Useimpien työpaikkojen sisäänkäynnit ovat oikein positiivisia.

Työ on tärkeää vaikka se aikaansaa stressiä, burnouteja, teknologiaperäistä vihaa, angstia, writers blockia, järkiavioliittoja ja tunnetta siitä että tekee jotain turhaa päivästä toiseen yksin universumissa vain sen takia että Jumala ja maailma vihaavat sinua jonkin tuntemattoman syyn takia. Työ on tärkeämpää työtä tekemättömille kuin työtä tekeville. Näin siksi, että työtä tekemättömien menot on kustannettava työtätekevien tuloista sosiaalisten tulonsiirtojen muodossa. Työ ei työtätekevälle olekaan tärkeää, vaikka hän saa siitä palkkaa, jolla elättää itsensä. Tämä ensivaikutelmaltaan irrationaalinen väite on kuitenkin tosi. Tämän voi todeta yksinkertaisella kokeella lopettamalla työn teon. Näin työn lopettanut henkilö joutuu ongelmiin työtätekemättömänä ja työ on hänelle tärkeää työtätekemättömänä eikä työtätekevänä. Työ on näin luonteeltaan duaalista.


Tapoja saada töitäMuokkaa

 • Juttele jonkun kanssa, jolla on jo työ.
 • Hanki sinua vihaavat vanhemmat, jotka "järjestävät sinulle lisätuloja" siten, että tuovat sinulle lisää menoja, jotka vievät aikaasi.
 • Täytä työnhakuilmoituksia ja liitä mukaan jonkun kaunottaren kuva ja CV. Alla esimerkki hyvästä cv:stä. Se ei välttämättä ole ajan tasalla, mutta se on täysin työvoimatoimiston kurssien ohjeiden mukainen.

Ensin kirjoitetaan tietenkin asianmukaisesti omat tiedot, mukaanlukien haussa oleva työtehtävä. Muista liittää kuoreen oma osoite siinä missä hakemasi paikan osoite.

 työhakemus 5.09.06
 jorma keppinen
 putkimiehentie 2b 200 perslahti
 puh.04066618999
 [email protected]
 siivoomeidänpaskat oy
 siivho taksap
 paskaduuninkatu 6 f
 666-18000
 paskaduunintekijän assistentin assistentin apulaisen apulainen


Sitten itse vaikein osuus. Eli kerro taustasi. Aloita esittelemällä itsesi ja kerro miten sait tietää haetusta paikasta. Muista kertoa koulutus-kohdassa viimeisimmästä koulustasi siltä varalta, että tuleva työnjohtaja tarvitseee päästötodistuksen. Kerro vielä loppuun sinulle sopivista työajoista ja muista osoittaa kuinka paljon olet kiinnostunut työstä. Muista kertoa myös sinulle sopiva aika työhaastattelulle.


 Pyrin avoinna olevaan paskaduunintekijän assistentin assistentin apulaisen apulainen toimeen.   
 Olen 62-vuotias opiskelija.
 perslahden uutiset 6.06.2006-lehdessä olleessa ilmoituksessanne 
 nimetyt duunihommat kiinnostavat minua.
  Koulutus
  Sain peruskoulun päästötodistuksen perstakalan yläasteelta perslahdesta vuonna 1955 
  (koulu purettu)
  Työkokemus
  olin työharjottelussa v.1954 kylläkiiltää ry:n vanhainkodissa mummon perseenpesijänä
  Kielitaito
  osaan puhua puolaa ja kiinaa sekä vaikeata perslahden murretta
  Olen erittäin kiinnostunut lintsauksen ja dokauksen...
  siis koulun ohella tehtävästä paskaduu...siis yö-työstä. 
  Tarjoamanne duunipaikka sopii erinomaisesti minulle ja se täydentää sopivasti koulutustani. 
  Tulen mielelläni neuvottelemaan parin lasillisen jälkeen mutsin kanssa paskaduunintekijän 
  assistentin assistentin apulaisen apulainen tehtävästä.
  Yhteydenottoanne (ku ei mul oo vittu saldoo) odottaen
  jorma keppinen
  ps:heruux duunii?

Tapoja välttää töitäMuokkaa

 • Hanki riittävän suuri työttömyyskorvaus
 • Kerro työhaastattelussa että teet rapmusiikkia joka keskittyy ihmisten, etenkin kuuluisuuksien, isoihin perseisiin. Esittele muutama kappale.
 • Laita CV:seesi "luottamustehtävät" -kohtaan ilmaisu "hikipedian ylläpitäjä ja byrokraatti"
 • Vastaa kaikkiin kysymyksiin rap -one linerillä joka keskittyy etenkin kuuluisuuksien isoihin perseisiin.
 • Koita saada itsesi jäämään auton alle. Lisäpisteitä saat mikäli onnistut jäämään metron alle. Huom! Saattaa olla vaaraksi terveydelle.
 • Koita saada yhteiskunta uskomaan että olet kuollut.
 • Ilmoita itsesi kadonneeksi.
 • Ryhdy muusikoksi.
 • Muuta Pohjoisnavalle.
 • Perusta oma uskontosi, hankimalla tarvittava jäsenmäärä, jonka jälkeen vetoat työpaikalla 7 palkalliseen pyhäpäivään viikossa.
 • Liity Työstäkieltäytyjäliittoon ja ala soveltaa sen modus operandia esim. nappaamalla kymppitonnin apurahat sakeiden kirjojen söheltämiseen vasemmalla kädellä daiquiri oikeassa.
 • Vetoa eri etnisiin juhliin. Mikäli työjohtaja niskoittelee, vetoa rasismiin.
 • Kissanristiäiset.
 • Keksi joka päivälle uusi sukulainen joka on kuollut. Tosin tämäkin voi muuttua työksi.
 • Hanki itsellesi syöpä.
 • Haasta työpaikkasi oikeuteen sukupuoleesi tai ihon väriisi kohdistuvasta syrjinnästä.
 • Hankiudu kansanedustajaksi. Mikäli mahdollista, presidentiksi.
 • Keskeytä koulunkäyntisi heti kun olet täysi-ikäinen.
 • Järjestä itsestäsi huumeriippuvainen
 • Hanki punaiset paperit mielenterveydestä.

Suhtautumistavat työhönMuokkaa

Työhön suhtaudutaan pääsääntöisesti kahdella tavalla. Ensimmäinen on kommunistien tapa ja toinen taas kapitalistien tapa. Kommunistien mukaan työ on elämän mukavuuksia varten ja työn olisi oltava mukavaa. Kapitalistien vuoksi elämä on työtä varten ja työ on pyhä velvollisuus, joka tehdään hyvinvoinnin, eikä onnellisuuden vuoksi. Lisäksi työhön on myös muita näkemyksiä, mutta nämä ovat epämääräisiä. Siksi ne, jotka ajattelevat näiden väliltä ovatkin sekä kommunistien ja kapitalistien vastustajia: Kommunistit kokevat nämä kapitalisteina ja kapitalistit kommunisteina.

Tarkastelu kommunistisesta työkäsitteestäMuokkaa

 1. Työ on huvia, jossa hikoilu on kiellettyä.
 2. Työstä tulee saada palkkaa. Jos palkka ei ole riittävä, työntekijä saa teeskennellä tekevänsä töitä koska työnantajakin kerran vain teeskentelee maksavansa palkkaa.
 3. Työhön saapumista tai sairasmääriä ei saa valvoa.
 4. Työntekijöiden työn tekemisen valvominen on osoitus epäluottamuksesta.
 5. Jos työntekijä lakkoilee, lakon aikana on saatava täysi palkka.
 6. Työntekijän on saatava paljon vapaata. Sadepäiviä ei lasketa vapaapäiviksi.
 7. Työnantajan on annettava riittävästi taukoja sekä aikaa vaatteiden vaihtoon. Muutoin työntekijä "ylirasittuu" eikä voi tehdä lainkaan töitä ja yritys menee konkurssiin.
 8. Jos työnantaja kuolee, tämän on annettava omaisuutensa työntekijöille.
 9. Jos työntekijä kuolee, työnantajan on huolehdittava hänen perheestään ja jälkeläisistään neljänteen ja viidenteen sukupolveen.
 10. Työnantajan on suotava työvaatteet.
 11. Työnantajan on suotava työmatkat, tämä tarkoittaa luonnollisesti kallista autoa, jonka bensat ja renkaanvaidot sekä huollot maksaa firma. Myös lomilla.
 12. Työntekijällä on eläkeikä, joka on 44 vuotta, ellei hän sitten nuhan, yskän tai työhaluttomuuden vuoksi koe tarvetta tälle jo aiemmin.
 13. Työntekijän on saatava suojavarusteet, jos työstä voi tulla tikku sormeen. Toisaalta näissä tapauksissa työntekijällä on aina myös oikeus kieltäytyä "vaarallisesta työstä" vaikka varusteet suotaisiinkin.
 14. Saavutettuihin työetuihin ei kajota.
 15. Uusia etuja on saavutettava, koska muutoin ei tapahdu edistymistä mikä taas tarkoittaa sitä että työntekijä ei ole motivoitunut tekemään töitä.

Tarkastelu kapitalistisesta työkäsitteestäMuokkaa

 1. Sairaus ei ole mikään syy poissaoloille, koska jos ei ole lääkärintodistusta, ei voi todistaa olleensa sairas - ja jos voi mennä lääkäriin hakemaan lääkärintodistuksen, on sen verran hyvässä kunnossa, että voi mennä töihinkin.
 2. Toisen kuolema ei ole mikään syy poissaoloille, koska kuolleiden eteen ei voida tehdä mitään. Jos hautajaiset pidetään työn päätyttyä, työntekijä voi mennä hautajaisiin - sillä ehdolla että hänen panostaan ei satuta tarvitsemaan ylitöissä.
 3. Oma kuolema on juuri ja juuri kelpaava syy poissaololle, kunhan vain muistaa sen, että muistaa ilmoittaa kuolemastaan kahta viikkoa etukäteen sekä kouluttaa oman seuraajansa valmiiksi.
 4. Työaika alkaa siitä kun työntekijä astuu työpisteelle. Työaika on Pyhä, eikä siitä jousteta minuuttiakaan kumpaankaan suuntaan. Paitsi jos työntekijä on tullut minuuttia liian aikaisin työhön, hänellä on oikeus korvata tämä olemalla sitten illalla vastaavasti minuutin pidempään.
 5. Tauot eivät ole työntekoa. Eikä vessassakäyminen.
 6. Työntekijän on tehtävä työnsä ilolla. Motivoitunut työntekijä ei kaipaa rahaa vaan saa ilonsa puhtaasti työnteosta. Palkkaa kyselevä on siksi automaattisesti huono työntekijä, ja olisi syytä vakavasti harkita voisiko hänet korvata soveliaammalla. Sellaisella, joka ei kuluta kallista työaikaa palkka-asioiden miettimiseen ja niistä kyselemiseen, vaan keskittyy täysillä työntekoon.

Työstä sanottuaMuokkaa

 • ”Työ on monimutkainen sosiaalisekonominen laite, joka käy vitutuksella ja tuottaa rahaa”

~yleinen totuus
 • ”Työ, työ, tuttu sana, missä minä sen olen kuullut? Aivan, se olikin Kuopion torilla, kun poliisi herätteli ja kysyi että mittee työ siinä makkaatte.”

~Remu Iltalehden toimittajalle tämän kysyessä tulevaisuuden työsuunnitelmista
 • ”Ei tämä ole mitään valkoisen miehen hommaa”

~Somalisiivooja illalla S-Marketin lattiaa mopatessaan
 • ” .....”

~Uuno Turhapuro yrittäessään sanoa sanan työ
 • ”Ennen työtä sinulla pitää olla koulutus.”

~Sun mutsis
 • ”Työnteko on sarja köyhyyden aiheuttamia pakkoliikkeitä”

~yleinen totuus
 • ”Sinä siis haluat päivän vapaaksi? Katsotaanpas. Vuodessa on 365 päivää ja 52 viikkoa. Niistä sinulla on jo 2 päivää viikosta vapaata. Jäljelle jää 261 päivää työntekoa varten. Koska sinä käytät 16 tuntia päivässä poissa työstä, sinä olet ollut 170 päivää poissa työstäsi, jolloinka olet ollut 91 päivää töissä. Käytät 30 minuuttia päivässä kahvi taukoon. Se tarkoittaa 23 päivää vuodessa, jolloinka jää 68 päivää työntekoon. Sinun tunnin lounas tauoillasi keräät käyttämättäömät 46 päivää, jolloinka jää vain 22 päivää työtä varten. 2 päivää vuodesta olet sairaana. Jäjelle jää 20 päivää työtä varten. Olemme kiinni 5 eri pyhäpäivinä ynnä muuna semmoisena vuodessa, joten olet 15 päivää töissä. Me kuitenkin annamme hyvää hyvyyttämme sinulle 2 viikkoa vuodessa lomaa. Jolloinka jäljelle jää vain 1 päivä vuodessa töille. Ja sinä vielä kehtaat pyytää vapaata?! Oletko sekaisin?!”

~Sinun pomosi

AmmattejaMuokkaa

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.