Vaginabiosfääri

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!


Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.

Vaginabiosfääri on naisen sukupuolielinten ympäristössä toimiva järjestelmä. Tarkkaa alueellista määritelmää ei ole. Tähän systeemiin kuuluvat emättimessä elävät loiset ja naisen kanssa symbioosissa elävät eläimet, ulkosynnyttimien, kohdun ja anaalialueen elimet sekä edellä mainittujen kohtien luomat ainutlaatuiset ympäristöt.

Vaginabiosfäärin osia ovat muun muassa häpyleuat, häpyparta, emättimessä elävät petomatelijat, -sammakkoeläimet ja -nisäkkäät kuten hammaspillu, ulkoavaruudesta talveksi muuttaneet eläimet (raadonsyöjiä tai petoja), hiiva ja muut sienet, vaginalliset hampaat, erityinen luusto joka antaa mahdollisuuden erilaisten hyönteisten kömpiä kohtuun, laajentunut ja rehevöitynyt kohtu sekä Rapex.

Vaginabiosfääri on lähes poikkeuksetta osa sen isäntää eli emäntää. Sen vuoksi vuodesta 1958 lähtien tutkijat Matthew Green ja Stephen Herb Stanfordin yliopistosta ovatkin yrittäneet ratkaista ongelman siitä, kuinka vaginabiosfäärin kantaja voitaisiin eliminoida vaginabiosfäärin siitä kärsimättä. Tästä olisi syväekologisen ajattelun kannalta valtavia humanitaarisia hyötyjä.

Vaginabiosfääri ja sen hyödyntäminenMuokkaa

  • Vaginabiosfääriin voi asentaa pienen vetypommin terrorismitarkoituksessa, mutta toistuvassa käytössä sillä saattaa olla vakavia terveydellisiä ja sosiaalisia haittoja, kuten heikentynyttä veronmaksukykyä.
  • Vaginabiosfäärissä on mahdollista kasvattaa kantasoluista ihmisiä ja ihmisen osia (ks. seksi).
  Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!

Katso myösMuokkaa

  Tämä häpybiologiaa käsittelevä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla kohtua.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.