Ville Tavio

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
tavio merkitsee myös maamme tavien (Anas crecca) kirjallista kokonaisesitystä?

Ville "Kova Tekijä" Tavio (s. 25. kesäkuuta 1984) on Turussa lakiasiaintoimistoa pitävä hemmo, jota huolestuttavat Mohamed-nimiset ihmiset. [2]

Tavio esiintyy kuvissa tyynesti, ja onkin ilmeisiä verrokkejaan kuten Jani Mäkelää tai Laura Huhtasaarta tasaisempi ja epäaggressiivisempi kaveri.[1]

Kansallismieliseksi ilmoittautuva Tavio ei ole kiinnostunut auringon alla mistään muusta kuin maahanmuutosta, Suomessa verraten vähäpätöisestä ilmiöstä, mutta tällaisella marginaaliaiheella revittely riitti kantamaan hänet (ps) eduskuntaan 2015 sopivasti monomanisoidun äänestäjäsegmentin tuella. Vuonna 2023 Tavio valittiin myös ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi Orpon hallitukseen, missä hänen aiemmat salaliittohortoilunsa tulivat julkisuuteen kahden viikon sisään,[3] joskin sisäministeri Rantasen terminaalinen rotuviha ja elinkeinoministeri Junnilan obsessiivinen Hitler-kaasu-uuni-huumori peittivät jossain määrin Tavion falloutia alleen.

Tavion avustaja (yhä 2023)[4], diplomi-insinööri Tuomas Tähti tunnetaan itsensä sairaalakuntoon ryyppäämisestä eduskunnassa[5] ja valkoisen rodun filosofialle omistettuun Awakening-konferenssiin osallistumisesta[6].

Linja ja näkiksetMuokkaa

Vapaa-ajallaan Tavio luokittelee muita ihmisiä mokuttajiksi[7] ja kukkahattutädeiksi[8], sillä hän haluaa rakentaa yhtenäisen Suomen.

”Terveiseni vanhoille puolueille onkin: Me kansalaiset emme katso enää vierestä kun hajotatte kansakuntamme. Me haluamme rakentaa yhtenäisen Suomen.”

~Ville Tavio[9]

Tavio on myös huolissaan Suomen islamilaisesta puolueesta:

”Taloudellisen rasituksen lisäksi massamaahanmuutto muodostaa kasvavan ongelman kulttuurien yhteentörmäyksenä, mikäli maahanmuuttajaryhmät pyrkivät voimasuhteiden kasvaessa voimaansaattamaan vastaanottajamaassa omien kotimaidensa tavat ja lait. Tästä esimerkkinä vielä pieni, mutta kasvava Suomen islamilainen puolue, joka kannattaa pitkällä tähtäimellä Suomen lain korvaamista islamilaisella šaria-lailla.”

~Ville Tavio 6.1.2015[10]

Suomen islamilainen puolue on yhdistys, jolla ei ole ollut toimintaa sitten vuoden 2012. Yhdistyksen puuhamiehet eivät ole maahanmuuttajia, vaan syntyperäisiä ja sukujuuriltaan suomalaisia. Jäseniä oli vuonna 2008 alle 200, ja yhdistyksen lista sai Helsingissä tuon vuoden kunnallisvaaleissa peräti 160 ääntä. Tämän jälkeen ko. yhdistys on esiintynyt lähinnä hommalaisten jorinoissa. Mainittakoon vielä, että perussuomalaisten suuresti arvostama Astrid Thors on ilmoittanut haluavansa kieltää islamilaisen puolueen.

 
Tavio v. 2022, PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja eli ison puolueen kyvykkäintä kärkeä, kalasti jostain historian ongelmajätesammiosta tämän vuonna 1994 julkaistun kirjan, jonka sisältöjä vapaamuurareista rotujen sekoittumiseen tähtäävään salaliittoon sitten esitteli Facebook-yleisölleen ja totesi, että ottamatta kantaa sisältöön on teksti kyllä osuvaa.[11]

Eduskunnassa Tavio on käyttänyt puheenvuoroja esimerkiksi kertomalla, että:

”Federalistit, Eurooppaa ihannoivat päättäjät, uhkaavat Euroopan kansoja. Federalistit uhkaavat kansallisvaltioita. Federalistit luovat vain uudenlaista Neuvostoliittoa EU:sta. He luovat uudenlaista natsi-Saksaa. [Eduskunnasta: Ohhoh!] EU:n globalismi on vain uudenlaista fasismia, fasismia uudessa muodossa. [Välihuutoja] Vihapuhepoliisi toimii, ja väestö vaihdetaan. Suomen kansa ei äänestänyt tällaisen nykyisenlaisen EU-fasismin puolesta liittyessään EU:hun.”

~Ville Tavio 12.12.2018[12]

Vuonna 2021 Tavio valitteli sitä, että Twitteristä sai seurata Talibanin tiedottajia, mutta presidentti Trumpin tili oli estetty. Tavio ei ilmeisesti huomannut, että hänen kriittisesti lainaamansa Talibanin ennuste Euroopan väestön tulevasta muslimienemmistöstä oli 1:1 samanlaista reaalitodellisuudesta irrallista hupaa, jota hän kaltaisineen on postaillut Hommaforumille vuosituhannen alusta alkaen.[13]


  Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
edeltäjä:
Ville Skinnari
Suomen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
2023
seuraaja:
 

ViitteetMuokkaa

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.