Luodaan sivua AK-47

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 13. kesäkuuta 2021 kello 11.08 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun AK-47 (Kauan seisonutta paskaa: ote: ”AK-47:n keksi 1960-luvulla norjalainen asevalmistaja Åke Björnsson ja venäläinen sotasankari Mihail Kalashnikov. Syy aseen keksimiselle oli mansikkamaata jatkuvasti sabotoineet varikset. He työskentelivät pajassaan viikonpäivät, ja ulos tullessaan (kaapista) Åkellä ja Mihaililla oli kädessään AK-47. Sen jälkeen eivät varikset mansikkamaata häirinneet, vaan suorastaan juhlivat. Åke kun oli ruotsalaista sukujuurta, ei häneltä löytynyt voimaa”)
  • 24. marraskuuta 2006 kello 14.36 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun AK-47 (sisälsi: ”AK RULAA VITUN HOMO JOKA KIRJOTTI TÄN PAINU KUULE ITE HEVOSEN PERSEESEEN!!!!!!!!!!!!!!VITUN NÖRTTI”)
  • 19. syyskuuta 2006 kello 12.02 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun AK-47 (Surkea sivu... Joku voisi oikeesti kirjottaa tästä kunnon artikkelin!)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/AK-47