Luodaan sivua Bakteeri

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 21. heinäkuuta 2017 kello 14.39 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Bakteeri (..yksisoluisia, mutta tumattomia soluntapaisia organismeja. Niitä on pyöreitä, neliömäisiä, pitkulaisia, kierteisiä ja tähtikuvioisia. Kooltaan ne vaihtelevat 0,2nm - 1,2mm. Bakteeri sisältää DNA:ta tai RNA:ta, joissain tapauksissa myös KGB...)
  • 13. tammikuuta 2007 kello 17.48 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Bakteeri (sisälsi: ”Bakteeri on pieni eliö, jonka elämäntehtävä on muiden olentojen tappaminen. Bakteerit kulkevat laumoissa ja hyökkäävät pahaa aavistamattoman ...”)
  • 20. lokakuuta 2006 kello 09.51 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Bakteeri (sisälsi: ”ACHUUH! sniiiiiisk...-.-'mikropieniäeliöitä jotka pistävät nenän kutiamaan. Nenän kaivaminen on yleistä bakteerille saastuneille [[ihmisille]...” (ainoa muokkaaja oli 84.248.214.118))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Bakteeri