Luodaan sivua Barcelona

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 19. elokuuta 2011 kello 12.24 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Barcelona (sisälsi: ”kondoomi” (ainoa muokkaaja oli 88.115.74.191))
  • 1. huhtikuuta 2011 kello 12.34 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Barcelona (Roskaa: sisälsi: ”Barcelona on kaupunki missä on paras futis clubi elikä fc parcakaali. Catelinen elikä katedraali. Lionel mässääjä on huonoin parsakaali kasvi. Xavari Aloitelijanen on keski sormi pelaaja. Ananas Sinikka on perse. {{roskaa}}”)
  • 28. huhtikuuta 2010 kello 07.48 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Barcelona (Roskaa: sisälsi: ”täysi homojen paikka.kyllä sieltä löytyy myös tippuri ja klamydia ja muita sukupuoli tauteja myös jotain kristianeja ja kaikkia muita maahan muuttajia” (ainoa muokkaaja oli 81.209.104.102))
  • 2. toukokuuta 2007 kello 08.38 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Barcelona (sisälsi: ”moi moi moi mä tykkään barcelonasta namnam” (ainoa muokkaaja oli 194.100.194.106))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Barcelona