Luodaan sivua Bunnykill

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. lokakuuta 2018 kello 11.37 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Bunnykill (sisälsi: ”thumb|150px|Suomalainen metsäjänis. ''Jäniksen lisäksi Suomen metsiä häiriköi myös rusakko.'' '''Bunnykill''' eli käännettynä ''pupun tappo'', on metsästyselokuva jossa on pääosassa...”)
  • 17. lokakuuta 2018 kello 11.37 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Bunnykill (50 versiota palautettiin: ...jakaa elokuvaa ilmaiseksi internetissä, koska hän pelkäsi sen muuten joutuvan laittoman piratismin kohteeksi.”)
  • 17. lokakuuta 2018 kello 11.36 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Bunnykill (Kaski 2007/2008. ”Elokuvan on ohjannut muuan englantilainen nuori julkisuuden nälkäinen herrasmies nimeltään Ronnie James Dio, joka on huhujen mukaan itsekkin jänis. Ronnie halusi väkisin...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Bunnykill