Luodaan sivua Ecuador

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 19. syyskuuta 2014 kello 13.12 Aatos Kotka keskustelu muokkaukset poisti sivun Ecuador (Tajunnanvirtaa: sisälsi: ”{{tajunnanvirtaa}} ---- '''Ecuador''' tai '''Niguador''' on banaanien asuttama valtio, joka on maailman suurimpia mustalaisentuottajia - miten päin se meni? Ecuadorissa puhutaan espanjaa niin kuin ...” (ainoa muokk...)
  • 1. helmikuuta 2011 kello 11.03 J0NES keskustelu muokkaukset poisti sivun Ecuador (Turhuutta: sisälsi: ”ecuador on maa se on amerikkassa” (ainoa muokkaaja oli 213.214.155.25))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Ecuador