Luodaan sivua Jänis

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. lokakuuta 2020 kello 19.36 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Jänis (Ei ole Bunnykilliä, sisälsi: ”#REDIRECT Bunnykill”)
  • 17. tammikuuta 2007 kello 19.02 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Jänis (Jänis on ihmistä muistuttava jyrsijä, jäniksellä on pitkätkorvat ja se tykkää porkkanoista. Jänis on esiintynyt monissa elukuvissa kuten vuonna 1977 valmistuneessa "jäniksen vuosi" elokuvassa.)
  • 11. syyskuuta 2006 kello 19.01 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Jänis (sisälsi: ”{{roskaa}}Jänis on älykäs eliö luonnossa monet ketkä ei saa keneltäkään menevät pusikkoon jäniksii panee pyllyy ja yksi kuuluisa jänisten...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Jänis