Luodaan sivua Jazz

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. kesäkuuta 2021 kello 20.32 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Jazz (Kirj. Scheissezeitung, 2014. Ote: ” Jazzin keksivät neekerit Alabamassa tai jossain sielläpäin, ilmeisesti kostona maailmalle orjuutuksesta. Jazzin lopettamiseksi mustilta on pyydetty aika monta kertaa orjuutusta anteeksi, mutta turhaan. Nimittäin hekin lopettaisivat sen jos enää voisivat, mutta ilmiö on päässyt käsistä ja sitä soitetaan ties minkä inhottavan motiivin vuoksi jo lähes jokaisessa kulttuurissa.”)
  • 24. maaliskuuta 2014 kello 15.02 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Jazz (Kauan seisonutta paskaa: Ei mitään järkeä.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Jazz