Luodaan sivua Kalju

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. helmikuuta 2012 kello 20.54 Winston keskustelu muokkaukset poisti sivun Kalju (Roskaa: sisälsi: ”jos stsivua oli iloa. Osa tiedoista on jo taas vanhentunutta kun muutostahti on niin kova..Mutta ehkapa nama uuden ajan' ryhmat ovat tarkoitukseesi paremmin sopivia. En niihin ole perehtynyt ju...” (ainoa muokkaaja oli 94....)
  • 26. syyskuuta 2009 kello 16.45 MegaBitti keskustelu muokkaukset poisti sivun Kalju (Joo eli siis roskaa. Sisälsi: ”Joo eli siis kalju. Ja kkdu jm,khnböopsxzålökm,jihu9å+l” (ainoa muokkaaja oli 80.186.249.135))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Kalju