Luodaan sivua Kampela

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 19. kesäkuuta 2021 kello 21.15 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (Käyttäjän Kiva setä lisäämien sivujen massapoistaminen: Kaikkien sisältö oli: "Jos setä näkee lapsen, lapsi menettää neitsyytensä. Ellei lapsi osaa juosta pakua nopeammin, lapsesta tulee prostituoitu.")
  • 6. huhtikuuta 2021 kello 12.03 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (sisältö oli: ”Kampela kampela on pahan makuinen litteä kala joka asustaa itämeressä joka näyttää ja maistuu iha paskalta. Paitsi että se on litteä ja sillä on silmät (aika hurjaa eikö).”, ja ainoa muokkaaja oli ”Hulapallo” (keskustelu))
  • 28. kesäkuuta 2020 kello 01.35 Teleskooppi keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (sisältö oli: "'''KAMPELA KAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPELAKAMPE...", ja ainoa muokkaaja oli "88.115.186.99" (keskustelu))
  • 25. huhtikuuta 2019 kello 14.34 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (Huono: ”'''Kampela''' on litteä kala. Kalavaleen mukaan kampela sai alkunsa kun Ahti istui tyynenmeren kokoisella ahterillansa Lahnan päälle. Eloon jäänyt littana lahna manasi pilaavansa Ahden maineen. Tästä syystä...”)
  • 10. heinäkuuta 2015 kello 18.31 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (Kauan seisonutta paskaa: Minitynkä: ote: "Kampelaa ei syödä oikeastaan missään päin maailmaa sen levittämän AIDS:in takia." 1 585 latausta.)
  • 18. marraskuuta 2007 kello 11.08 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (sisälsi: ”{{tajunnanvirtaa}}{{ei-loistava}}{{hikifointi}}Kampelat ovat hyviä ystäviä, joille uskoutua asiassa kuin asiassa. Ihmisten alkeellis...”)
  • 22. maaliskuuta 2007 kello 20.23 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kampela (Kampela on maa.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Kampela