Luodaan sivua Katana

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 10. lokakuuta 2021 kello 08.43 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Katana (sisälsi: ”:''Jos tulit tälle sivulle, etsit varmaan tietoa japanilaisperäisestä miekasta. ... ... etkös vaan etsinytkin?'' thumb|Klassikko '''Katana''' on samurain ase, josta jokainen on kuullut. Jos et ole, sinussa on jotain vialla. Katana on yksiteräinen lievästi kaartunut miekka, joka pystyy siivuttamaan paperiarkin. Katanaa samurait käyttivätkin partansa ajamiseen. Samurait pitivät miekkansa kanssa lyhytmiekkaa, ''wakizashia''. Katan...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Katana