Muokataan sivua Keskustelu käyttäjästä:Barabbas

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 12. tammikuuta 2021 kello 13.09 käyttäjän Barabbas (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Tämä käyttäjä on tällä hetkellä estetty. Alla on viimeisin estolokin tapahtuma:

Kuser48.png

Tämä on käyttäjän Barabbas keskustelusivu, jossa voit – yllättäen – keskustella hänen kanssaan vaikkapa hyvän olemuksesta.
Ole hyvä ja otsikoi asiasi. Ole myös kohtelias, sisäsiisti ja pidä kravatti suorassa, niin tarinasi mennee paremmin perille.

Stop hand Large.png
Olet muokkaamassa vanhaa versiota tämän sivun tekstistä. Jos tallennat sen, kaikki tämän version jälkeen tehdyt muutokset katoavat.
Se on vallan mainiota, mikäli olet palauttamassa vandalisoitua artikkelia entiseen loistoonsa. Mikäli olet liikkeellä pahat mielessä, saat tästä hyvästä niin pitkän lyhtypylvään takapuoleesi, ettet istu vielä omissa hautajaisissasikaan. Tai ainakin saat moitteita. Hyi...
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)