Höpinä Geedreichista

Aktiiviset keskustelut
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 15. huhtikuuta 2017 kello 07.24 käyttäjän Fouché (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)


Tervetuloa käyttäjän Geedreich höpötyssivulle! Täällä voit jutella kaikenlaisista asioista kanssani. Voit esimerkiki kysäistä jotakin liittyen Mediawikiin, Hikipedian käytäntöihin, mikä tahansa -näppäimen sijaintiin tai sitten voit vain rupatella mukavia. Jos keskustelu kasvaa niin pitkäksi, ettei Virallinen PölytysmestariTM enää suostu jatkamaan hommia ilman palkankorotusta, keskustelusivu heivataan johonkin museon kellarin pimeään nurkkaan pölyttymään. Toistaiseksi pölyttäjä on ollut ihan tyytyväinen.

Geedreich - tuo fedoraan pukeutuva kansallissosialisti (salaa)
"Omalaatuinen ja hieman hullu"
Muokkaukset | Sivut, jotka minä olen aloittanut | Suosikkisitaatit | Allekirjoitus | Ikioma tervetulotoivotukseni
Jutustelua
KeskustelusivuniTämän viivan alle voit muuten jättää ehdotuksesi.
Loin sitten itselleni keskustelusivun, kun Kuri sitä pyysi (kai). Pystyn ilmeisesti muokkaamaan, aika outo juttu ettei ylläpitäjä voi. Gamerous (keskustelu) 10. kesäkuuta 2014 kello 18.49 (UTC)

Joo, eikä näköjään pysty vieläkään. DieHardin keskustelusivun kanssa oli ainakin vähän aikaa sitten sama homma. Sisäistä virhettä pukkaa. Ja Toiminnot:Käyttäjän poistetut muokkauksetkin näyttää valkoista kokoruutua – lopun alkua. --84.250.177.131 10. kesäkuuta 2014 kello 19.23 (UTC)


Otsikkomalline toimii Monobook-ulkoasulla, jonka voi valita asetuksista. --Kurin työtunnus (keskustelu) 1. heinäkuuta 2014 kello 12.16 (UTC)


Vierasta alkuperää
Kiitoksia kysymyksestä keskustelusivulla. Joskus ajoittain leipätyössään raataessaan Vierasta alkuperää on ajatellut ja ajattelee niinkin hullua ajatusta kuin kirjan kirjoittaminen. (*Huolestuu* Onko hän tuottanut niin paljon sontaa, että se on liikaa jopa Hikipedialle ja että hänen perässään on jo vihainen väkijoukko, vaiko tehnyt ihmeen ja luonut ainakin yhden muokkauksen, johon on eksynyt jotakin puolittain vakuuttavaa. *Suomalaisena optimistina valmistautuu jo huonoon vastaukseen ja hukuttautumaan lähimpään vesistöön...*) VierastaAlkuperää (keskustelu) 7. heinäkuuta 2014 kello 16.34 (UTC)

Käytät älypuhelinta tai vastaavaa

Edustatko mielestäsi yleistäkin surffaajatyyppiä? Tahtoisin kysyä, jos niin on, kuinka paljon saat kertalatauksella Etusivusta näkyvillesi. Matojen koukuissa pitää olla mehevät! --Kuri (keskustelu) 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)

Käytän älyttömällä älypuhelimellani aktiivisesti neljää sivustoa, joista puolet on pelifoorumi, puolet toinen pelifoorumi ja puolet Hikipedia. Puhelin on sellainen antiikkiromu kuin Nokia N8, jolla saa etusivusta ilman zoomeja näkymään juuri ja juuri sivupalkin ja sivun yläpuolella olevan palkin, jossa lukee "sivu" ja "keskustelu". Sen alapuolella on harmaata tilaa, sen alapuolella vähän vähemmän harmaata tilaa. Harmaan tilan alapuollella taas on keltaiselle pohjalle asetettu tähti, jonka oikealla puolella lukee "Suo". Alarajana toimii sivupalkin valikon viimeinen linkki "Hikipelit". Eli ei kovinkaan paljon. -- Geedreich (keskustelu) 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)
Yllättäen puhelimeni vaihtui Nexus 5:een, ja tällä saakin Etusivusta irti paljon enemmän. Leveydeltään ruutu näkyy kokonaan, mutta korkeus on valitettavasti rajallinen. Alarajana on "Tiesitkö, että..." -palstan otsikko. -- Geedreich (keskustelu) 30. heinäkuuta 2014 kello 17.50 (UTC)

Joo

Jätän kesken kyllä nyt, eli jatka vaan. Älä lisää välejä, tai ainakin siis minulla näyttää ylimääräisillä väleillä hoopolta, ja ilman niitä toimii aivan häikättä, Vectorilla, joka on oletusulkoasu ja kaikkien kirjautumattomien kuitenkin. --Kurin työtunnus (keskustelu) 15. elokuuta 2014 kello 15.38 (UTC)

Nuo välit olivat siksi, että jostain syystä muokkaukseni eivät päivittyneetkään ja hikiaineistomalline tuppasi menemään otsikon sisälle. -- Geedreich (keskustelu) 15. elokuuta 2014 kello 15.26 (UTC)
Näinkö piti tehdä? --84.250.177.131 15. elokuuta 2014 kello 17.15 (UTC)
Ilmeisesti ei, meni sisällysluettelo päällekkäin otsikon kanssa.--Kurin työtunnus (keskustelu)
Juu, olin juuri kirjoittamassa tuosta. Elikkä vaihdoin sen otsikosta tavalliseksi tekstiksi (koko varmaan säilyi) ja laitoin alareunan näkyviin niin, että se näyttää otsikolta olematta sitä. Näin sisällysluettelo jää sinne, minne sen kuuluukin jäädä. -- Geedreich (keskustelu) 15. elokuuta 2014 kello 17.05 (UTC)

Mitä tuo "se vihdoin toimii" tekee? En huomannut muuta eroa kuin että Monobookilla kokeillessa eka rivi meni otsikon alareunan kanssa päällekkäin. Kolmella br:llä ei, tulee tosin pikkasen isompi väli sitten Vectorilla.--Kurin työtunnus (keskustelu) 15. elokuuta 2014 kello 18.29 (UTC)

No se luultavasti näyttää paremmalta Vectorilla. Kokeilin taas tehdä juttua hieman eri tavalla, mutta puhelimellani on ikävä tapa skaalata tekstiä täysin mielivaltaisesti. Tahdotko tsekata, että miltä se näyttää tällä kertaa? -- Geedreich (keskustelu) 15. elokuuta 2014 kello 18.43 (UTC)

Tieroks

http://hiki.pedia.ws/index.php?title=Keskustelu_mallineesta:Projektit-etusivu&diff=489616&oldid=489534 --Kurin työtunnus (keskustelu) 17. elokuuta 2014 kello 12.33 (UTC)