Keskustelu käyttäjästä:Lentom

Aktiiviset keskustelut
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 21. joulukuuta 2015 kello 21.55 käyttäjän 85.76.103.159 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Gnu.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Lentom, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Kattolämmitys

*Hikipedia - toisin kuin sinut tervetulleeksi toivottanut käyttäjä - ei hihhuloi vapaista ohjelmistoista

Sopimaton käyttäjätunnus?Muokkaa

Heips! Eikös “Lentom” riko Hikipedian käyttäjätunnuskäytänyöä? Wikisanakirjassa kun on Lentom.--85.76.103.159 21. joulukuuta 2015 kello 21.55 (UTC)