Keskustelu käyttäjästä:Täi

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 19. toukokuuta 2016 kello 03.52 käyttäjän 37.219.30.161 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Ajankohtaista

Moi. Oliko aikomuksesi kenties laittaa paavimobiilijuttu etusivulle?--DieHard (keskustelu) 17. kesäkuuta 2014 kello 16.45 (UTC)

Se on HikiNewsin etusivulla. Pistin sen senssipalstalle. Voi sen laittaa etusivusähkeisiinkin. Teenkin sen nyt, kun nuo nykyiset ovat jo saaneet olla. --Kuri (keskustelu) 17. kesäkuuta 2014 kello 16.59 (UTC)
Bueno.--DieHard (keskustelu) 17. kesäkuuta 2014 kello 17.18 (UTC)

Otsikkomalline

Tein mallineesta vielä yhden uuden version, joka korjaa esimerkiksi rivinvaihto-ongelman. Huonona puolena ainoastaan se, että nykyisellään se menee rikki, mikäli otsikko menee kahdelle riville (kumpi tahansa niistä). Muutoin se toimii hyvin, ja tällaisenaan sen voi (varmaankin) asettaa minne tahansa tekstin sekaan ilman, että sivu räjähtää täysin käsiin. Toimiiko tuo tietokoneella täysin kuten pitääkin? Puhelimen selain skaalailee tekstiä oman tahtonsa mukaan. Testaan sitä tähän sivuun, poista malline toki halutessasi. Käyttäjä:Gamerous/otsikko

(tällä kertaa testasin myös monobookilla) -- Geedreich (keskustelu) 16. elokuuta 2014 kello 13.58 (UTC)

Itselläni tämä on toiminut oikein hyvin --  16. elokuuta 2014 kello 14.01 (UTC)

Asetettu. Toimii niin Vectorilla kuin Monobookilla eikä estä muokkaus- ja historianappuloitakaan. Kiitoksia vaivannäöstänne näiden käsittämättömien ja piinallisten asioiden parissa. --Kurin työtunnus (keskustelu) 16. elokuuta 2014 kello 14.27 (UTC)

Estot pois?

Olet näköjään ottanut ikuestot pois ainakin ns. siansaksavandaalin käyttämiltä ip-osoitteilta. Teenko turhaa työtä?--ElKondis (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 13.54 (UTC)
Tuskin teet. Pistä estoksi esim. vuosi, ei ikuista, koska IP:t voi vaihtua. --Kuri (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 16.42 (UTC)
Ok. Katsoin estolokista että ainakin osa noista banneista kuului yhdelle ja samalle tapavandaalille--ElKondis (keskustelu) 23. maaliskuuta 2015 kello 16.17 (UTC)

Estolokipiilotuksia

Heips Työ. Voisit palauttaa näkyviin estolokissa piilotettuja merkintöjä, jotka sinusta kuuluisi näkyä. Tiedän sinulla olleen 6. elokuuta riitaa yhden kollegasi kanssa asiattomista käyttäjänimistä ja nuo estolokimerkinnät voisi palauttaa näkyviin.--37.33.195.22 13. tammikuuta 2016 kello 19.23 (UTC)

Näen piilotetut lokimerkinnät, mutta en pysty palauttamaan niitä. En käsitä. Kurin työtunnus (keskustelu) 13. tammikuuta 2016 kello 20.28 (UTC)

....

Miksi kumosit "Junnun sivun"? "Ei saa hermostua" on Junnun viimeinen sana Kommentin jätti NeoCortex (keskustelu – muokkaukset).

Joo tarkistinkin, ei vain ollut minusta huumoriarvoa siinä (sitaattina artikkelin alussa). --Kuri 6. helmikuuta 2016 kello 20.33 (UTC)

Kuri on niin banaali että sillä on banaani anaalissa

Anteeksi

Anteeksi että olen koukussa Hikipediaan sen takia olen sentään välillä kirjoittanut hauskaa enkä vain sotkenut niinkuin jotai vitun homo kuri homokurvitun homo tommosta. Minulla ei ole enää kovin hauskaa itsellänikään elämä,olen mielestäni tullut lähelle elämäni iltaa (tai siis huomenna varmaan on taas kivaa ku krapula on menny ohi). Jos joku ottaisi teidät vertailukohteeksi ihmisen terveyteen niin olisi vaarallista kun rima niin alhaalla että voi apua....m Kommentin jätti 37.219.246.79 (keskustelu – muokkaukset).

ANTEEKS ETTÄ HUUMORINI ON LIIAN KORKEALENTOSTA TEILLE PÄLLEILLE!!!!!!!!!!!111111 SAATANA!!!!!!!!!!!!!!!!11111 PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 Kommentin jätti 37.219.246.79 (keskustelu – muokkaukset).

Sellaista se on. Ja sitten ku nukut ikuista unta, sinusta jää jäleksi vain hiki/wiki pediaan muokkauksia joista hikipediassa suurin osa vandaali-iskuja. Minulla taas on tämä vuosi mennyt ihan hyvin. Oli jo aikakin. --Kuri 7. toukokuuta 2016 kello 10.01 (UTC)
miksi sitten minä olen joutunut muokkaamaan hyvin puolestasi, senkin koulukiusaaja narkki lööppi budofiili skitsofreenikko joka olet sun piireissä moitteettomassa maineessa minkä tahansa panuilun jälkeen missä vaan peräreikäwikissä !!!! --37.219.8.237 7. toukokuuta 2016 kello 10.45 (UTC)
Niin olet joutunut tosiaan, mutta aika huonosti olet sen hommasi hoitanut. NO IMACE JO VITUTTAA NOIN PALJO :D --Kuri 7. toukokuuta 2016 kello 11.03 (UTC)
minä se keksin enemmän omaa kivaa tänne ku sinä lahjakas wikipedisti joka olet henkisesti kuin supertietokone !! hikipeedia oli niit viimissii epäätoevon saarekkei joihi olit satavarma että pysyt aina mua parempaa mut minähä se lopult tein kaikkee laajenemist hikipeffiijaanki enemmä ku sinä jos miinustetaa sotkut!! (vois tehä hyvä listan eriiksee mutten jagsa tuhla aikaa semmossii turhuugsii) !! jopa toi biribää turha caps lokki raiskaus teleskoopin sivul on paree ku sun ite tekemä juttuut!! hoho hoh!! ime munaa < kaikki asijaat ehkk joo mutt ime munaa > kuri kosk kuri ei o mittää asija olleskaan!! ei ime munaat eneeppä kurin voittamikkees!! vanha savvoo sanaallaakku!! kirjootettu savvoo murtteeks!! --37.219.8.237 7. toukokuuta 2016 kello 11.16 (UTC)
KURI EI OSAA TEHDÄ MITÄÄN SEN TAKII SE EI ONNISTU MISSÄÄ !!!!!!!!! XDDDDDDDDDD HÄÄÄÄÄÄGHGÄHÄÄHÄHÄGÄÄGÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD (oletko huomannut että tämä tyyli jolla kirjotan sulle nää on sama jolla sä puhut normaalistikki!! mähän aloin nää säälittävät haukkumiset vast sen jälke ku sää aloit pabuuden etustaijjaaks , eli muutin tyylii sen mukaan miten kohde itte ansaittee, mut nytte se tyyli on niinku sama ku sull aina maailmasa !! sen takii oot tyhäm ku et osaa tehdä mitään !!!!!!!!!! XDDDDDDDD (mut totta tosiaan: täytys silti olla parempi ku kaikist pahin elikkä kuri!! elikkä toivoa ja tehdä kurille hyvää olla rohkaseva ja olla sotkematt hikipediaa vaiks se ois kaikkee muuta ku reilua.....ja vaarallist) :000000000000000000 Kommentin jätti 37.219.99.121 (keskustelu – muokkaukset).
ALA TEHÄ HYVIN SEN SIJAA ETT USKOTTELET VAA ITELLES JA KAIKILLE PAITSI KAVEREILLES ETT OSAAT TEHÄ ASIOI JA OLLA HYVIS!!!! TEE NII ASIOI SIT JA OO HYVIS!!!!!!!! SUN KAVERIS TIETESKI ON SILLEE JOO SE ON KURI ANTAA SEN OLLA KU KÄY SÄÄLIKS MUT TOISET SILLAI KATTOO MIST VAA SIT KURI EI OOKKAA OSANNU TAI TAJUNU MITÄÄN IKINÄ MUT MUUT PAITSI KURI TEKEE SITÄKI PAREMMI!!!!!!!!!!!
miten sull vois teooriassakaa mennä hyvin jos eioo kraabbit klesana ja et ole kehittyny alun alkaaesest tyhmäst yhtää!! etkä ois sillee et toine muka paha mut ite hyvä vaik oikesti toiste päi!! oletko vielä yhtä harhaluuloinen?? esim et ensinks väännä teresalle vastaan logiikan alkeista 3kk sit sen jälkeen oo sillee että miten tyhmä se on!! tai että ku se keksii hikipediaan dozens kertoja enemmän hyviä juttuja ku sää (jos jätetään sotkut pois lasguista) niin sit senkijäläkee luule oevas itte se todelline hyötykäyttäjä!! tai jotenki sillai ettet kuule alkeellist harmooniayhteyttä tyylii Am c2 h1 F a1 jonka muussiikot muutki ku minää tunnistaa jopa kuukausii sit viimex kuullun biisin (burn) ja nyt kuullun (matkustaja) välill (luuli samaxx ku ei ollu kokonaa muistis meloodija..)!! ja sit sen jälääkee olee viäälää ylimiäälisesti täysin satavarma että ei voi olla missään nimess itellk mitään piäänintäkää puutetta minkään kuulemises !! ja olla sillai ett tietää varmaks kaike mitä muija pääs liikkuu vaikket o koska semmoselle puhuunu tai jos oot ni oot vaa hölönny omaa shaisee !! ja vaiks toine koittaa sua aina rohkast ja pyrkii ylimiääkisyydest eroon sillonki ku siihenois aiheett (paitsi nygyjää ku eijoo !!!!) nii ite vaa sillee pittää voittaa toi eikä olla sillee ett kombinaatiooll sais niinguu !!!! Kommentin jätti 37.219.8.237 (keskustelu – muokkaukset).

Ime munaa on oikeasti peruna

Näin on nyt päätetty. Siksi minun ei tarvitse ottaa mitään vastuuta sen sanomisista tai tekemisistä. Terveisin Ime munaa, peruna Kommentin jätti 37.219.30.161 (keskustelu – muokkaukset).

Me ollaan muna jengin kanssa yhtä mieltä siitä että kurin mielisairaus vaatisi hoitoa. Mitä mieltä olet, työ? Kommentin jätti 37.219.30.161 (keskustelu – muokkaukset).

Totta vikiset. Koska minulla ei ole fyysistä eksistenssiä, ehdotan, että sinä menet selittämään asiat juurta jaksaen mielenterveystyön ammattilaisille. Katsot, miten he suhtautuvat. Kurin työtunnus (keskustelu) 17. toukokuuta 2016 kello 12.41 (UTC)

Minun uudenlainen taiteeni ei ole syrjäyttänyt Michelangeloa

Minua suorastaan raivostuttaa, jos joku väittää niin--37.219.30.161 19. toukokuuta 2016 kello 02.43 (UTC)

Ope: "Elikkäs siis aineella on kolme olomuotoa: kaasu, neste ja kiinteä.."

Oppilas: "Kiinteä sul on housuissas!"

Ope: "Ei, erehdyt, se on kyllä nestemäinen.."


Kaksi asiaa: homo ja paska, ne tärkeimmät asiat on!

Pillu ja palli tapasivat sillalla. Mitä palli sanoi? Sorimulta puuttuu penis!