Keskustelu käyttäjästä:Teleskooppi/arkisto1

< Keskustelu käyttäjästä:Teleskooppi
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 13. toukokuuta 2016 kello 09.12 käyttäjän 84.250.169.12 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Teleskooppi/arkisto1, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Huomenta, Teleskooppi! Löysin sinulle mahtavan käyttäjälaatikon: {{k_linkitys}} --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 30. kesäkuuta 2015 kello 09.55 (UTC)

Totta turiset. Olinkin itse asiassa aikeissa läimäistä tuon käyttäjäsivulle jo muutenkin, mutta en missään välissä ehtinyt samoilla käyttäjämallineiden mallineviidakkoa uudestaan läpi. Kiitän. -Teleskooppi (keskustelu) 1. heinäkuuta 2015 kello 04.20 (UTC)

Terve. Säädit tuossa männäpäivänä sinänsä asiallisia korjausmuokkauksia artikkeliin perse. Artikkeli oli vandalisoitu sanoja muuttamalla ja selluloosateemaa lobbaamalla pari viikkoa aiemmin, ja puutuit osaan näistä. Luitko koko artikkelin tai katsoitko tuon sotkijan muokkaukset? Jos, niin hieman omituinen linja, ja pyytäisin jatkossa suosiolla kumoamaan tuollaisen tajunnanvirtasotkun kelpo artikkelista. --Kuri (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.13 (UTC)

Selkis. Olin vähän epävarma asiasta, koska juttu oli mielestäni sen verran "kummallinen", että se olisi voinut jopa sopia artikkeliin - täällä Hikipediassa kummallisuus on kuitenkin jokapäiväinen siunaus/riesa ja olen kuitenkin vielä melko aloittelija, joten arvostelukykyni ei ollut ihan paras mahdolinen. --Teleskooppi (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.27 (UTC)
Artikkelin järkeenkäypää tekstiä oli kuitenkin sotkettu vaihtamalla sanoja "selluloosaksi" ja tuollaista. Jos alkuperäinen idea menetetään ja tilalle tulee vain epämääräistä kummallisuutta, joka ei toimi parillakaan lukukerralla, kannattaa kumota. Joku yhtä hoopo (mutta hauskempi?) sisältö voi olla OK, mutta jos se syrjäyttää tuolla tapaa järkevämmin hauskan, kannattaa kumota. Hyvä.--Kuri (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.32 (UTC)
Haista vittu! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!!!!!!

Tiedosto:C965241-e7abbe2eaf5921e5fd9c29f845998d16.jpg--198.41.242.44 14. heinäkuuta 2015 kello 15.57 (UTC)

Hobbiton

Moi SilliS. Mitäs sinne vammalaan kuuluu? Onko vammainen olo? XD? -Sankaritar (keskustelu) 3. elokuuta 2015 kello 06.55 (UTC)

Onko Teillä jokin vamma, Sir lAnCeLoT? Kommentin jätti Sankaritar (keskustelu – muokkaukset).

Fox-televisiokanava

Mitä mieltä olet suomalaisen Fox-televisiokanavan tarjonnasta? --Kysyntata (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 11.00 (UTC)

Mikä on televisio? --Teleskooppi (keskustelu) 23. syyskuuta 2015 kello 14.09 (UTC)
Se mikä televisio on, ei ole pääasia. Pääasia on miltä se sinusta tuntuu, että tämä asia, jota me kutsumme televisioksi, voi näyttää sinulle toisenlaisen maailman. Maailman, jonka voit haistaa --Hauki The Duck 16. tammikuuta 2016 kello 11.39 (UTC)

Vastauksia elämästä

 
Täten annetaan Teelleskopille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja Missignon nappaamisesta ja onnistuneesta kouluttamisesta. -Sankaritar (keskustelu) 27. marraskuuta 2015 kello 02.02 (UTC).


IME MUNAA NEEKERI KOHTA LÄTTY LÄTISEE PANEN TEITÄ PERSEESEEN! MINULLE MIKÄÄN EI OLE PYHÄÄ! --37.130.227.133 5. helmikuuta 2016 kello 12.54 (UTC)

tämä käytäjä ansaitsee palautusoikeudet

Tämä kakkavihapuolen kakkakäyrräjä ansaitsisi palautusoikeude.t Vandalismin kumoaminen olisi vaivattomampaa ja jäisi enemmän sekunteja lukea esim kurin hauskoja artikkeleta ___2A02:180:1:1:0:0:517:AD8 14. helmikuuta 2016 kello 14.59 (UTC)

Eivät olleet.

--178.238.225.108 20. huhtikuuta 2016 kello 17.47 (UTC)

Tjaa. Toki voi olla myös niin että kysymykseni oli retorinen, mutta ei ole kivaa selittää kaikkea auki - pitää luottaa lukijaan. --Teleskooppi (keskustelu) 20. huhtikuuta 2016 kello 17.50 (UTC)

Ime munaa FACQK

Tiesitkö,että suurin osa vakiokäyttäjien tekemästä hyvästä sisällöstä viimeisen puolen vuoden ajalta on Ime munaan käsijalaa?

Mikset lisää hienoja roskia huippuihin typeryyksiin, esim. Are? (tuo ei siis ollut Ime munaan tuotantua, siksi se oli niin hyvä.) Eikö hienouden tunnistus kyky riitä? vai kuumottaako että Kuri tulee väittämään huonoksi(Kurilla on vakavasti puutteellinen kyky erottaa hyvä ja huono toisistaan ,mutta eihän tämä toki tarkoita ettei hän osaisi tehdä asioita. Esim hauskoja artikkeleita joita hän ei tee) .

Teidän pitäisi vetää jotain sjänjä.

Hei, hei.

--171.25.193.20 22. huhtikuuta 2016 kello 16.09 (UTC)

Teleskoopin bänditreenit

Teleskoopin bänditreenit jäivät puolitiehen, koska kaikki aika kului soinin viilaamiseen


Minulla on kakat housuissa

Minulla on kakat juuri nyt housuissa. Perseessäni on yhteenkasvaneista karvoista muodostuva verkko, joka pakottaa ulosteen hajoamaan osiin ennen ulostumistaan. Verkossa asuu valkoisia matoja, jotka nauttivat siinä kasvavaa homekasvainta. Kakkaa laskiessa kun on pillifarkut, niin alkaa kiristää mukavasti ja osaan vieläpä runkata niin että orgasmi tulee just täsmälleen samalla hetkellä kun ripuli/pehmeä kakka valahtaa housuun. Mutta pää jää sisään, se tuntuu ihanalta. Käyn itsetyydytys.orgissa.

osattavat kielet: ranska, venäjä, akkadi, latina, sanskrit, kreikka, saksa, suomi, ruotsi, englanti, kiina, (swahili?) Kommentin jätti 51.255.202.66 (keskustelu – muokkaukset).

Eikös se sivusto lopettanut toimintansa vuosia sitten?
Päättelisin lisäksi teidän rohkaisemaan minua kielten opiskeluun. Arvostan vaivannäköänne. --Teleskooppi (keskustelu) 29. huhtikuuta 2016 kello 19.16 (UTC)


Te ootte ihan hirveitä mä haluan olla vitun sairas paska homo neekeri vittu t:piri Kommentin jätti 37.219.189.148 (keskustelu – muokkaukset).

Et saa sitä kaipaamasi hauskaa munaa takas enää koskaan. Olen nimittäin käyttänyt keskushermostostimulantteja jotka poistavat luovuuden. Voin kuitenkin yrittää tulla takas. Kaipaan yhtä muijaa niin että kyyneleet valu täss viimeset 48h silmistä aikana, se johtuu niistä stimulanteista. Mä voin tulla tänne itkee siitsilleen ettet tajuukkaa kui mä itken siitä. Vaginaan tukehtuminen oli mun siitä muijast kertvoa artikkeli joskus.sit se toinen muija oli pupu jota mäkohtelin niinku pupuyrpävittuöhöhööhögögäägäääää. Nigsissmsmsngl oxöl m ööösääsäzäövåäpödnds.haluatko kyylla lisäätätä??? ET SAA SITÄ VANHAA HAUSKAA IME MUNAA !!!!!!!11 MUTTA VOIN MÄ TULLA TÄNNE SUN SIVULLES YHÄ USEEMMIN!!!!!1111111 KURI ON YHÄENTIS TYLSEMPI NYT KU SILLON KU SE OLI VIEL IHAN VITUN HOMO !!!!!!!!11 VAIKKA OLIN ILKEE SILLE NI KERROIN SILLE SIIT HUOLIMATTA MITEN TYHMÄ SE ON !!!!!!! ETT SE OLIS OLEMATT TYHMÄ!!!! SEN TAKII MÄ SANOIN SILLE EETT SE ON NIIN HOMO!!!1!!!! MUTT SIT SE VAIKUTUS OLI JOKO EI MITÄÄN TAI SIT VIHALAS SEN VATSA PALKKII JNE!!!!!! SE ON NIIN NOLO!!!!!!! HUORAPERSEKELELEÄWE VITTU!!!!! MÄ AION TOIMITUSJOHTAJAKS MUT OMISTAN MUN ELÄMÄN TÄMMÄSELLE JOSKA TÄÄ ON MU SYDÄNTÄ!!!!111111 VITTU !!!!!!!1 MÄ OON SUOMEN NATSI JOHTAJA VAIK VIHAAN ÄÄRI LIIKKEIT JA NATSEI NATSISMII TOMMOSTA!!!!!!111 EN OO MIKLLÄÄN LAILLA NATSIJOHTAJA VIKA KUSIPÄÄ OLETKIN SÄÄÄÄ!!!JA KURI!!!!!JA TIEDÄ ET KANNATTI VETÄÄ AINA SAIRAANNA HUUMEITA!!!!!!!!!!OLL SILLEE ETT OSAA TEHÄ KAIKEE MUT HOMOHOMOHOMOHOMOHOMO!!!!!!! KURI JA SÄ OOTTE HOMOJA!!!!!!!!!!!!!! VIISTOISTKESÄSELLE SEKASIN OLEVALLE HUUMEIDENKÄYTTÄJÄLLE NIMELTÄ MR. T (ARVAA KEHEEN TOI VIITTAA??) VOI TULL SILEEE ET PAKKO KIDUTT SEKSUAALUSESTI 2 VUOTT NUORENPAA!!!! ?65 MUT SIT JOSSAI VÄLIS SE TOTEUTUU SEE MUT SE ONKI JO IHAN LIIAN NUORI SE KIDUTETTAVA!!!!!SITSÄÄ PELKÄÄT JOTAI ETT SUN TEKEMÄS RÄPIS TAI MIS VAA ( EI OIKEESTI RÄ ) ON VAGINGOS PALIGOITU JOTAI VITUN HOMO MUUSIKKOA!!!!!!!!! JOTA SÄ HALUUT ETTEI OLIS OLEMASSAKAAN!!!!!!!!!! Kommentin jätti 37.219.192.103 (keskustelu – muokkaukset).

King Crimson

Discipline-levy kertoo siitä miten Kurin mielestä on väärin jos nainen nauttii miehensä miellyttämisestä sängystä. (Sillä erotuksella että ei ole väärin kiihottua ajatellessaan "se haluu mua", toisin kuin "se tykkää täst/must", jotka ovat itsekkäitä ajatuksia). Lisäksi Kuri haluaa itselleen Osmanien valtakunnan sulttaanin haaremin - oikeutuksella "jos mä poltan taloni ku jollai toisel ei oo ni mitä mä sil teen paremmaks??" - ja toivoo väkivaltaista kuolemaa jokaiselle joka vastustaa. Onneksi Kuri on toistaiseksi päässyt vain suurvisiiriksi, joka on eunukki ja jolla on ruskea kieli, tiedä miksi. Kurista tulee kohta kastoroitu aasi. Mutta Kuri nauttii, onneksi. ;)

Sosiopaateilla, toisin kuin Kurin tapaisilla hyvillä ihmisillä, on vaikeuksia sisäistää Suomen laki tunnetasolla. Sosiopaatteja esintyy yleisimmin Iltalehden lööpeissä, joissa kerrotaan heidän peräaukko-aiheisesta vandalismistaan Hikipediassa. Sosiopaateilta ei suinkaan puutu moraalia, yleisen harhaluulon vastaisesti, se vain on jouduttu suodattamaan sellaisen järkevän suodattimen läpi koska asiat eivät ole ihan niin yksinkertaisia, toisin kuin Hikipedian ylläpitäjien mielestä. Sosiopaatit vihaavat ihmisryhmiä ja haluaisivat ampua kaikki sellaiset rajalle tai vaikka rajojen sisälle.

Sosiopaateille vastakkainen ihmistyyppi ovat Ottomaanien valtakunnan vapaaehtoiset suurvisiirit ja ylieunukit, joiden mielestä olet sairas paska, jos tulet räyhäämään omituisilla tavoilla lapsesi tekemästä joukkomurhasta tehtyyn vitsiartikkeliin. Viestejä ei tarvitse lukea, sillä se ei muuttaisi mitään. Hikipedisteillä ei ole moraalia.

Kommentin jätti 37.219.217.94 (keskustelu – muokkaukset).

CCB oli oikeassa

Teilläpäin käyttäjiin kuuluu sairaita ihmisiä: juoppoja, raiskareita, pedofiileja, narkkareita, koulukiusaajia...Roskajoukkoa. Teidänlaisilla ei ole paikkaa tässä yhteiskunnassa.

~Crimson Cherry Blossom hikipedisteistä

CCB oli tässä oikeassa. Ainakin hyvin lähellä oikeaa. Minulla on tästä paljon tietoa muuta kautta kuin sivustolta. Mietin miten CCB pystyi osumaan näin oikeaan? Mitä yhteyksiä sillä on ja minne? --195.154.8.111 9. toukokuuta 2016 kello 19.45 (UTC)

Sillä ei ole mitään yhteyksiä minnekään eikä se tajua mistään mitään ainakaan avoimesti. Nero se toki on. Mitkä yhteydet sinulla on yhteisöön sivuston ulkopuolella, minulla on myös, ja paljon enemmän, ja max. 1/5 aiheellisena epäilyksenä ei mielestäni ole "paljon tietoa". (Tuo ensimmäinen.) Tykkääkö Kristuksesi valheista ja mustamaalauksesta? (Pitää tosin myöntää etten tunne Hjassania yhtään, ehkä te olette hyvääkin pataa ja olet tässä hyvin informoitu.) --Kuri 12. toukokuuta 2016 kello 08.43 (UTC)
öhömmm hömönhömöhömömm;) --37.219.191.128 12. toukokuuta 2016 kello 08.56 (UTC)
En ottanut tosissani, mutta joku, joka ei ole likaantunut rekistereihisi tutustumisessa, voi täydellisen hyvin ajatella sinun sitä olevan. Puoli vuotta sivustoja päivittäin agendaspämmäävillä tyypeillä ei tuppaa olemaan moraalia. --Kuri 12. toukokuuta 2016 kello 09.08 (UTC)
Pöljyri. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 09.13 (UTC)

Okra, sorppa, olin karsee. Pitäis aina antaa eksplisiittinen selvennys keihin kahteen vakiokäyttäjään ja miltä aikakaudelta viittaa. :;;:;;;)))))))hömöhööööhöhöhö --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 14.25 (UTC)

Äh ei tosiaan sais kirjoittaa tuommoisia että joku olis juoppo raiskari pedofiili jossai eikä kerro ees kuka meist kaikist. Anteeks. Minulle vain tulee tällaisia kausia, enkä voi niille mitään. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 14.51 (UTC)

Hurskas tapa vihjata, että joku meistä olisi parhaiden tietojesi mukaan. Ei ole. Hanki jotain rohkeutta: sano tismalleen sanat asiat minusta nimeni kanssa Facebook-profiilillasi kuin tähän mennessä täällä, älä poista päivitystä sen kerran kirjoitettuasi, ja puolustaudu kunnianloukkaussyytteitä vastaan, kun kerran oikeassa olet. --Kuri 12. toukokuuta 2016 kello 16.30 (UTC)
Tai mitä jos se olinkin minä? No en sentään. Ei saisi tuommoisia valheita kirjoitella. Ihan kauheaa. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.14 (UTC)
Niin ja esim. se "Kurin (ei Ime munaan) eräs lempivideoista" -väliotsikko kuvilla jotka olin itse ladannut Commonsiin nimillä "Japan überhot part 1-3" oli aivan täydeksi vitsiksi tarkoitettu sekin. En halua hikipedisteille pahaa, edes itselleni, muuten vaan vertaan pedofiileihin julkisesti. Hikipediassa on niin mukava käydä, etten voi olla vertaamatta pedofiileihin. --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.19 (UTC)
MUTTA SINUSTA LÖYTYY TODISTUSAINEISTOA KAIKKEEN MITÄ OLET IHAN OIKEASTI!!! AAA!!! -37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.24 (UTC)
YHTEEN TOISEEN TÄÄLL SENSIJAA EI!!!! VAI LÖYTYYKS???? TAVALLAA PAHEMPII JUTTUI KU SULL MUT TIETYL TAVAL PALJON VÄHEMMÄN PAHOI??!! EN TIIÄ KUMMAST MV-LEHTI KIINNOSTUIS ENITEN!!!!♡♡♡♡♡♡ --37.219.205.100 12. toukokuuta 2016 kello 17.26 (UTC)

Olen vilpittömästi sitä mieltä, että huumeiden käyttö on ihmiselle terveellistä. Voin itse kymmeniä eri aineita teini-iästä lähtien käyttäneenä todeta, että ne eivät ole mitenkään haitaksi henkiselle kehitykselle vaan pikemminkin hyödyksi. Erityisesti amfetamiinia voi suositella jokaiselle. Kuuntele nyt miten elämäneliksiirimäisen raikas sanakin se on, vähän kuin heprean "shalom". Lisäksi pystyt katsomaan 36 tuntia pornoa tauotta ja kuvittelemaan siihen tarinan!

Kirjoittanut: Kuri (ei Ime munaa)

Kommentin jätti 37.219.30.161 (keskustelu – muokkaukset).

Palaa käyttäjän ”Teleskooppi/arkisto1” käyttäjäsivulle.