Luodaan sivua Klonkku

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. syyskuuta 2009 kello 15.55 MegaBitti keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (Roskaa: sisälsi: ””== Klonkku == Klonkku on sata miljardia vuotta vanha navigaattori jolla on mm.muna poskessa,tikku perseessä sen lisäksi klonkku on pahan laatuinen suur syöppö ja kriminalisti. klonkku asuu paska p...” (ainoa muokkaaja oli Dyn)
  • 21. syyskuuta 2009 kello 16.11 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (Odotamme parempaa, sisälsi: ”== Klonkku == Klonkku on sata miljardia vuotta vanha navigaattori jolla on mm.muna poskessa,tikku perseessä sen lisäksi klonkku on pahan laatuinen suur syöppö ja kriminalisti. Vuonna 1368 frodo löysi klonkun jossa o)
  • 16. elokuuta 2008 kello 14.34 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (Roskaa: sisälsi: ”häh? Eikö se oo joku taru sormusten herrasta hemmo??” (ainoa muokkaaja oli 84.251.54.123))
  • 5. toukokuuta 2007 kello 17.01 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (sisälsi: ”Klankku, klonkku, hiippakinttu, karvinen, Jou man ovat erihenkilöitä, jotka ovat vain nyt lykätty samaan sivuun.Klonkku on huippu futuris...” (ainoa muokkaaja oli Nyk))
  • 2. huhtikuuta 2007 kello 13.49 NPOV keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (sisälsi: ”oli tyhmä” (ainoa muokkaaja oli 91.152.13.99))
  • 20. syyskuuta 2006 kello 08.14 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (sisälsi: ”Tarueläin jolla on muna poskessa.www.klonkkurules.fi{{Tynkä}}{{paskaa}}”)
  • 17. heinäkuuta 2006 kello 12.24 Tyräel Haara-Pallila keskustelu muokkaukset palautti sivun Klonkku (1 versiota palautettiin)
  • 17. heinäkuuta 2006 kello 12.24 Tyräel Haara-Pallila keskustelu muokkaukset poisti sivun Klonkku (sisälsi: 'Tarueläin jolla on muna poskessa.www.klonkkurules.fi' (ainoa muokkaaja oli 88.192.145.184))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Klonkku