Luodaan sivua Konekivääri

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 12. kesäkuuta 2021 kello 21.30 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Konekivääri (sisälsi: ”thumb|150px|Terve, vaalea arjalainen tukeutuu konekivääriin puolustaessaan isänmaata. '''Konekivääri''' on kätevä keksintö, jolla voi helposti lahdata ison kasan ihmisiä lyhyessä ajassa. ==Kehityshistoria== Ihmiset ovat tunnetusti aina halunneet tappaa toisia ihmisiä. (Viikingit, hunnit, natsit, mafia, USA, jne., jne). Kaikki alkoi, kun joku Neitsyt...”)
  • 12. kesäkuuta 2021 kello 21.30 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Konekivääri (38 versiota) (..., sillä pääsee eroon anopista, sillä pääsee eroon anopin kissasta, sillä voi tehdä taloon (omaan taikka vieraaseen) ylimääräisiä tuuletusreikiä ja lista jatkuu loputtomiin. Sillä voi myös tappaa ihmisiä.”)
  • 12. kesäkuuta 2021 kello 21.28 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Konekivääri (Kirj. Wooohooo, heinäkuu 2007. Näyte:‎ ”Konekivääri on erittäin monipuolinen laite,ja sen eri käyttötarkoitusten lista on yhtä pitkä kuin sillä tapettujen ihmisten luettelo. Sitä voi käyttää tuholaisentorjujana, sillä voi poimia omenat puusta, sillä voi kaataa hirviä, sillä voi kalastaa, sillä voi tehdä auton puskuriin aerodynaamisia reikiä, sillä pääsee eroon vanhasta puhelimesta, sillä pääsee eroon naapurin rumasta pihasuihkulähteestä, sillä pääsee eroon naapurista)
  • 4. marraskuuta 2006 kello 18.00 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Konekivääri (sisälsi: ”'''Konekivääri''' on kone, joka valmistaa kivääreitä.{{Paskaa}}” (ainoa muokkaaja oli Jokerifani))
  • 24. syyskuuta 2006 kello 13.31 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Konekivääri (sisälsi: ”rätätätä kone jolla tähdätään ruotsalaisia.” (ainoa muokkaaja oli Giganot))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)