Luodaan sivua Koti

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 28. marraskuuta 2021 kello 05.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Koti (Ks.)
  • 18. tammikuuta 2007 kello 12.02 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Koti (sisälsi: ”==Vähemmän tunnettuja määrityksiä=={{quote3|Paikka, jossa olet.|Koditon}}{{quote3|Paikka, jonne olet menossa.|Saatana itse}}[[Luokka...” (ainoa muokkaaja oli Puppageneraattori))
  • 5. marraskuuta 2006 kello 20.34 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Koti (sisälsi: ”Paikka, joka jokaisella on oltava. Toisilla se vain on isompi kuin toisilla.Se voi sijaita mitä kauheimissa paikoissa:Taivasalla,roskiksessa,hautuu...” (ainoa muokkaaja oli [email protected]ukku.com))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Koti