Luodaan sivua Mitsubishi

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 28. marraskuuta 2021 kello 01.18 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mitsubishi (Taikanappia: ”{{quote3|Se oli "missu joka pissi", sanoi mitsun omistaja - kun huomas keltaisen läikän autonsa keulan alla.}} thumb|right|Mitsun uusi T80-rallibiturbo valmiina kyntämään Ouninpohjan EK:ta seli SS:aa keulaluukut auki... '''Mitsubishi''' en. ''miss-u-bitch'', suom. ''Misti'', ''Missaus'', ''Missu Pissi'' on eräs japanilainen automerkki. Todellista esityötä teki sille taasen ''Mitsubishi Zero Reisin''-hävittäjäkone. Ai niin, se lentä...”)
  • 12. lokakuuta 2011 kello 15.51 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Mitsubishi (Roskaa: sisälsi: ”{{Paskaa}} thumb|Mitsubishin logo No en tarkallee tiedä et mikä mitusutti sekin on Mutta kallis hyvä auto Elkää sanoko pässit sitä rumaksi autonromuksi Tai sanon teitä: mitsun haukkujaks)
  • 17. maaliskuuta 2011 kello 05.54 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Mitsubishi (Roskaa: sisälsi: ”mitsubishi on japanilaisten tekemä auto joka alkaa ruostuman sekunnin kuluttua auton valmistumisesta. Mitsubishi on erityisesti nuorten juoppojen, irwin-fanien ja homojen auto. Mitsubishin nimi tarko...” (ainoa muokkaaja oli 80.222)
  • 25. marraskuuta 2009 kello 09.49 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Mitsubishi (Roskaa: sisälsi: ”{{roskaa}}jo saaatanan horot lukekaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!”)
  • 22. huhtikuuta 2008 kello 16.46 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Mitsubishi (Roskaa: sisälsi: ”MITSUHISHIBISHIHISHI MITSUKSI KUTSUTTU AUTOROTU ON TYYPILLINEN ´´JAPSIRAASERI´´ JOSSA ON JOSKUS JOPA 30 HEVOSVOIMAA. TARVITTAESSA SIINÄ ON JOISSAIN TAPAUKSISSA EI JATKUVA NELIVETO. TÄMÄ AUTO ...” (ainoa muokkaaja oli 194.251.)
  • 22. huhtikuuta 2008 kello 16.43 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Mitsubishi (Roskaa: sisälsi: ” == MITSUHISHIBISHIHISHI == MITSUKSI KUTSUTTU AUTOROTU ON TYYPILLINEN ´´JAPSIRAASERI´´ JOSSA ON JOSKUS JOPA 30 HEVOSVOIMAA. TARVITTAESSA SIINÄ ON JOISSAIN TAPAUKSISSA EI JATKUVA NELIVETO. TÄM...” (ainoa muokkaaja oli 194.251.2)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Mitsubishi