Luodaan sivua Moskova

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 7. elokuuta 2021 kello 18.19 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Moskova (Kirj. Nerosig, 2006: ote: ”Moskova syntyi tiettävästi kun Venezuelan nykyinen presidentti Hugo Chávez käveli 4.7.1328 venäläisissä metsissä, koska tämä oli hänen silloinen harrastus. Hän huomasi kengässään kiven, ja pudottaessaan tätä maahan hän huomasi maaperän olevan erinomainen rakentamiselle. Siispä hän rakensi siihen paikkaan majan, koska yökin oli tulossa. Chávezin päiväkirjojen merkintöjen mukaan yön aikana majapaikalle saapui useita, myöhemmin venäläisiksi tunnistettuja, olentoja.”)
  • 18. lokakuuta 2006 kello 19.22 Tyräel Haara-Pallila keskustelu muokkaukset poisti sivun Moskova (Pastaa.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Moskova