Luodaan sivua Mr. Bean

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 29. joulukuuta 2011 kello 10.27 J0NES keskustelu muokkaukset poisti sivun Mr. Bean (Sama)
  • 21. marraskuuta 2007 kello 20.39 Cthulhu keskustelu muokkaukset poisti sivun Mr. Bean (sisälsi: ”pelit on sekai” (ainoa muokkaaja oli Timpa))
  • 8. huhtikuuta 2007 kello 12.18 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Mr. Bean (roskaa, sisälsi: ”Mr Bean on englantilainen mies, jonka päässä on kalkkuna ja joka nukkuu kirkossa ja joka ei kunnioita Jeesus-lapsen seimeä ja ..................” (ainoa muokkaaja oli Vaapukka))
  • 6. tammikuuta 2007 kello 21.51 NPOV keskustelu muokkaukset poisti sivun Mr. Bean (sisälsi: ”'''Mr. Bean''', eli Herra Jyvä tai jotakin sinnepäin on Kellogs -murojen maskotti ja Ronald McDonaldin hyvä ystävä.” (ainoa muokkaaja oli Soni eerikson))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Mr._Bean