Luodaan sivua Musta

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 14. lokakuuta 2020 kello 10.12 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Musta (sisälsi: ”#OHJAUS:Hiktionary:M#Musta”)
  • 30. lokakuuta 2014 kello 08.35 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Musta (sisälsi: ”...äysi idiootti.” (ainoa muokkaaja oli Kuri))
  • 30. lokakuuta 2014 kello 08.34 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Musta (Tajunnanvirtaa: "Fbi: porukat ovat oikeasti mustan värin alamaisia" "Musta on epäonnen ja mustan magian pääväri. Mustan magian siksi, koska nimikin sen jo sanoo. Jo sitä et ymmärrä, voit olla melkoisen varman että sillä puolen ruutua istuu t...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Musta