Luodaan sivua Mutavyöry

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. lokakuuta 2020 kello 13.19 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutavyöry (sisälsi: ”'''Maanvyöry''' on massaliikunto, jossa maa-aines sekä kivet liikkuvat rinnettä tai muuta kaltevaa tasoa alaspäin painovoiman ansiosta. Massaliikunto tapahtuu jos olosuhteissa vallitseva painovoima on suurempi kuin ainesta paikallaa...”)
  • 26. lokakuuta 2020 kello 13.19 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Mutavyöry (8 versiota) (”ja kaiken omaisuuden, sekä varastaa toiveet ihmisarvoisesta elämästä. Vaikka virtsaa väitetään pH:ltaan neutraaliksi, niin eihän se sitä todellakaan ole.” 2/2)
  • 26. lokakuuta 2020 kello 13.18 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Mutavyöry (Kirj. Käyttäjä:Sissikiima, 2006. (Mini)ynkä. Ote: ”Virtsaamisesta alkanut mutavyörymä on vaarallinen jo virtsan pH:n takia. Se voi vaihdella 4,5:n ja 8:n välillä, jolloin hapokas mutavyörymä sulattaa ihmisten kodit” 1/2)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Mutavyöry