Luodaan sivua Piste

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 9. elokuuta 2017 kello 00.42 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Piste (B14 2017: ”{{otsikko|.}} ==Äidinkielessä== '''Piste'''. Siis niinkuin että PISTE. Loppu, finito, kaput, the end, siis piste. Vaiko piste... Siis piste...? Mihin piste... Viittaa? Piste... Ei lopu? Piste. Loppuu. Mutta piste... Jatkuu...? Piste...”)
  • 24. syyskuuta 2006 kello 13.26 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Piste (sisälsi: ”pillu kyrpään on kuin i pisteen päälle.” (ainoa muokkaaja oli Kurauto))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Piste