Richterin asteikko

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 5. joulukuuta 2009 kello 23.17 käyttäjän Mahboi (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Museovirasto on julistanut tämän sivun kansallisesti merkittäväksi suojelukohteeksi, sillä se edustaa varpaisjärveläistä rokokooajan uusgotiikkaa puhtaimmillaan.
Sivun yleisilmeeseen vaikuttavat uudistus- ja kunnostustyöt on suoritettava huolellisesti ja aikakauden henkeä kunnioittaen.
Kaikki suojellut kohteet on luetteloitu samaan mappiin.

Tämä artikkeli on kirjoitettu amfetamiinin vaikutuksen alla ja hulluuskohtauksen aikana.

Richterin asteikko on se tähti, joka kiertää tähteään. Se noudattaa eittämättä ideatasolla moitteettomia toiminnallisia malleja ja on paitsi se asteikko yhtä hyvin kuin tähti, niin ikään olutpanimo.

Me emme tiedä, mitä todella tapahtuu, jos Richterin asteikon globaali todentuminen jollakin tapaa estyy. Asteikko on ollut ja on, mutta toisaalta me näemme vain meitä ympäröivän todellisuuden.

Tiettävästi myrsky kantaa lyhtyään siellä, missä Richterin asteikko on tiiviimmillään.

Asteikon synty

Richterin asteikkoa ei ilmeisesti ole koskaan ollut oikeasti, vaan se on idea ja abstrakti käsite. Asteikon synty on täten varmentamaton ja mahdoton saavuttaa.

Itse asiassa Richterin asteikolla, ehk Riihter Skaalil, ei liene juurikaan tekemistä Podax-vandaalin vaihtoehtoisten rinnakkaistodellisuuksien kanssa. On olemassa ainoastaan yksi totuus, joka tuntee minut ja tietää, että minä olen oikeassa.

Richterin asteikon kannattajat uskovat, että jokainen haluaa vielä tuntea vieraan läheisyyden sisällään. Mutta onko se läheisyys Jeesus vaiko jokin ylempi voima; sitä ei tiedetä.

Asteikon vastustus

Viime vuosina esiin nousseet anarkistiset tahot ovat avoimesti vastustaneet Richterin asteikon rinnastamista minkään tasoiseen todellisuuteen. Heidän mukaansa maanjäristysten takana on jonkinlainen salaliitto, ehkä Verstas, joka on nähnyt kaiken, muttei koskaan mitään.

Richterin asteikko on aina liittynyt jotenkin toukokuuhun, sillä se on häröilyn aikaa.