Luodaan sivua Roiskeläppä

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. elokuuta 2018 kello 06.36 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Roiskeläppä ("[...][Italia omi]. Saarioisen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Donald Trump kommentoi asiaa "Häpeänä <s>Amerikan</s> maailman ruokakulttuurille " ja vieritti syyn tuotteen patentoimatta jättämisestä muille"(ain.muok.Nakkisiivilä,12/17))
  • 25. heinäkuuta 2016 kello 21.32 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Roiskeläppä (Kauan seisonutta paskaa: sisälsi: ”{{ei-loistava}} '''Saarioisen mikro"pizza"''' (tunnetummin '''''roiskeläppä''''') koostuu leipätaikinapohjasta jonka päälle on täytteeksi laitettu Saarioisen kuljetusrekkojen rois...)
  • 27. marraskuuta 2006 kello 17.09 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Roiskeläppä (Roiskeläppä on todettu myös alkuaineeksi. Pullajumalien ylipapit ja nörtit ovat roiskeläppien suurkuluttajia.)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)