Luodaan sivua Ruotsin kieli

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 27. lokakuuta 2021 kello 02.27 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Ruotsin kieli (Pois onnettomat artikkelit tärkeistä aiheista: Kirj. Teppo tulppa, 2018. Näytteitä: ”Hän oli tuolloin ainoa ruotsalaisen kansansa jäsen, jolloin hän alkoi hangata itseään puuhun, mutta päätyikin parittelemaan oravien kanssa. Pian ruotsalaisia oli enemmän ja Peter från Stockholm opetti kaikille ruotsia.” ”suomi: Minä taidan ehkä tykätä Mariasta. ruotsi: Jag kanske tycker om Hans.”)
  • 25. heinäkuuta 2015 kello 12.45 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Ruotsin kieli (Kauan seisonutta paskaa: "epäillään että [en ja ett] johtuu siitä kun maailman fiksuin ruotsalainen Alfred Nobel älysi suoraan suomennettuna, että "kun ihmisillä on sukulaisia, niin miksei sanoilla!".")
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)