Luodaan sivua Saukko

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 21. heinäkuuta 2017 kello 14.27 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Saukko (Tajunnanvirtaa: "Jotkut uskovat pahojen kommunistinatsikapitalistisosialistiturkulaissaukkojen jonain päivänä valloittavan maailman ja aloittavan Satavuotisen Nakkisodan, josta saukkojen johtaja Anu Saukko oli hyvin ihmeissään.")
  • 24. lokakuuta 2010 kello 13.39 MegaBitti keskustelu muokkaukset palautti sivun Saukko (28 versiota palautettiin)
  • 6. lokakuuta 2010 kello 18.17 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Saukko (Tuotu Wikipediasta: sisälsi: ”Saukko (Lutra lutra) on näätäeläin joka on sopeutunut vesielämään. Turkkinsa vuoksi saukko oli aikaisemmin suosittu riistaeläin jolloin sen kanta väheni monilla alueilla voimakkaasti. Saukko on käväissyt suk)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Saukko