Luodaan sivua Silli

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 28. toukokuuta 2011 kello 23.16 J0NES keskustelu muokkaukset poisti sivun Silli (Roskaa: sisälsi: ”silli on pippeli silli joka haisee perunan paskalle” (ainoa muokkaaja oli 88.192.36.79))
  • 26. kesäkuuta 2008 kello 14.17 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Silli (sisälsi: ”silli on hyvinpahnmakuista kalaaa se on maustettu koiran kuolalla” (ainoa muokkaaja oli Joo-o))
  • 24. syyskuuta 2006 kello 12.43 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Silli (sisälsi: ”'''Silli''' on edelleenkin kala jolla on selkäevä mutta tuoreiden tutkimusten mukaan sillillä on myöskin kidukset. Niiden avulla se voi syödä ...” (ainoa muokkaaja oli Pulsedriver))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Silli