Luodaan sivua Simppeli

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. kesäkuuta 2014 kello 17.10 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Simppeli (sisälsi: ”{{quote3|Simppeli on simppeli sana.|Joshua Morrison}} Simppeli (englanniksi ''simple'') on simppeli sana, joka lausutaan: "''simp-peli''". Se tarkoittaa asiaa, joka on niin yksinkertainen, että sen voi tajuta idioottikin. Simppeli on n...”)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 14.45 Tacoman keskustelu muokkaukset palautti sivun Simppeli (6 versiota palautettiin)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 12.40 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Simppeli (sisälsi: ”{{quote3|Simppeli on simppeli sana.|Joshua Morrison}} Simppeli (englanniksi ''simple'') on simppeli sana, joka lausutaan: "''simp-peli''". Se tarkoittaa asiaa, joka on niin yksinkertainen, että sen voi tajuta idioottikin. Simppeli on n...”)
  • 7. syyskuuta 2006 kello 21.23 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Simppeli (sisälsi: ”Simppeli on erittäin vammainen d2 pelaaja joka luulee omistavansa koko battle.netin.Ei osaa pelata, puhuu YLLÄTTÄVÄN paskaa englantia.Simo pahoi...” (ainoa muokkaaja oli 213.255.162.162))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Simppeli