Luodaan sivua Sivistys

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 14. toukokuuta 2021 kello 14.52 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sivistys (Kirj. JumalMaattori, 2009: ”{{ei-loistava}} {{tajunnanvirtaa}} '''Sivistys''' on filosofien luoma kuvitelma, jonka tarkoituksena on olla olemassa tekosyynä koulun olemassaoloon. Sivistys on määritelty Maximegalon-suursanakirjassa seuraavasti: {{quote3|Joko a) tarpeeksi pitkä pätkä köyttä Santraginus IV:n vedessä liotettuna, b) se, mitä kolmas Yuropin lordi Sanguinus sanoi liukastuttuaan banaaninkuoreen tai c) tietty määrä sisäistettyä tietoa toivottavasti...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Sivistys