Luodaan sivua Tea Hiilloste

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 7. marraskuuta 2021 kello 22.43 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Tea Hiilloste (Kirj. Heiress, 2007. Otteita: ”Jopa joka kahdeksaskymmenesneljäs tykkää Tean megajättihitistä. Se on äänestetty 2000-luvun vittumaisimmaksi hitiksi ja Tea pitää kärkipaikkaa Vuoden 2007 Idiootti-listalla.” ”Noin 4 594 000 suomalaista on joutunut Hesarin viikkoliitteen mukaan suljetulle osastolle jouduttuaan kuuntelemaan Tean "Tytöt tykkää"-hittiä jostain syystä toistolla. Loput ovat suomenruotsalaisia, eivätkä ymmärrä hevonvittuakaan biisistä.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)