Muokataan sivua Varpunen

Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''Varpunen''' on maassa kasvavan varvun itiömuoto. Varpuset levittävät ulostaessaan varpujen siemeniä. [[biologia|Biologit]] ovat erehtyneet luullessaan, että varpujen siemenet päätyvät varpusten ruoansulatuskanavaan niiden ruokavaliosta. Todellisuudessa varvun siemenet syntyvät varpusten sisällä.
+
Varpunen on maassa kasvavan varvun itiömuoto. Varpuset levittävät ulostaessaan varpujen siemeniä. Biologit ovat erehtyneet luullessaan, että varpujen siemenet päätyvät varpusten ruoansulatuskanavaan niiden ruokavaliosta. Todellisuudessa varvun siemenet syntyvät varpusten sisällä.
   
Varpuset kuoriutuvat maan pintaan ilmestyvistä linnunmunan näköisistä itiöpesäkkeistä. [[Orava]]t varastoivat usein varpujen itiöpesäkkeitä ravinnokseen linnunpönttöihin, mikä selittää miksi suuri osa varpusista kuoriutuu linnunpöntöissä.
+
Varpuset kuoriutuvat maan pintaan ilmestyvistä linnunmunan näköisistä itiöpesäkkeistä. Oravat varastoivat usein varpujen itiöpesäkkeitä ravinnokseen linnunpönttöihin, mikä selittää miksi suuri osa varpusista kuoriutuu linnunpöntöissä.
 
{{minitynkä}}
 
[[Luokka:Eläintyngät]]
 
[[Luokka:Linnut]]
 
[[Luokka:Kasvit]]
 

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline:

Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.org/wiki/Varpunen