Öljy
Alkuaineen tiedot
Kemiallinen merkki: Ö
Järjestysluku: 107
Sulamispiste: ei sula
Kiehumispiste: räjähtää milloin sattuu
Tiheys: iso

Öljy on alkuaine, jota löytyy loputtomasti maan uumenista. Se on luonnolle erittäin terveellistä, koska käytettynä se lisää hiilidioksidin määrää mikä puolestaan antaa puille enemmän ruokaa. Kaiken maailman ituhipit ja viherpiipertäjät ajavatkin meidän harmiksemme öljyn hyviä puolia, kun meille on tulossa käyttöön kaiken maailman biodieselautot yms.

Sanotaan että öljyä pumpataan. Tämä tieto on virheellistä, sillä todellisuudessa öljyä pumpataankin.

SyntyperäMuokkaa

Öljy syntyy kun kaiken maailman sittisontiaiset ja paskassa ryömivät pieneliöt joutuvat puristuksiin miljooniksi vuosiksi. Vähän niin kuin hiilet, joista tulee timantteja.

Professori John Frink on tiettävästi kehittämässä laitetta, jonka avulla öljyn luominen samankaltaisin menetelmin onnistuisi vain viidessä minuutissa. Ongelma on vain se, että hän on vain tiettävästi kehittämässä ko laitetta.

Haistakaa paska

Terveellisyys ihmisilleMuokkaa

 
Öljyn vuoksi on myös sodittu

Öljy on George W. Bushin lempiruokaa, jonka vuoksi hän mm. hyökkäsi Irakiin. Bushin luihu luonne johtuukin öljyn syönnistä. Öljyn epäterveellisyyden tietää jo lapsikin, joka ei voi sietää öljyä (toisin kuin seniilit aikuiset).

Mistä öljyä löytää?Muokkaa

Öljyä löydät kunhan ensin marssit lähimmälle bensa-asemalle. Sitten otat esiin sellaisen letkun (joka ei kiinni sinun tai jonkun toisen haaroissa vaan sellaisissa bokseissa) ja kaadat sieltä kanisteriin. Sen jälkeen vain myymään arabeille, jotka tarjoaa sulle varmasti hyvät fyffet kun ne myy öljyn puolestaan länsimaille.

On myös toinen keino. Tarvitset ensinnäkin lapion. Alat vain kaivaa tietystä kohtaa niin näet tuleeko sieltä öljyä vai ei. Jos tulee, niin valtaa alue ja olet nopeasti rikas. Jos ei, etsi muualta, painu eläkkeelle ja/tai hypi hyppynarulla 215 kertaa sekä laula samalla "Piippolan vaarilla oli talo" etu- ja takaperin D-mollin subdominantissa.

Katso myösMuokkaa