Vai etsitkö kenties artikkelia sukupuolielimistä?

Nurmon kirkonkylän Alapää on valtava paikka, jonne joku meni vahingossa kaivamaan kaivon. Janoiset nurmoolaiset perustivat pikkuhiljaa idyllisen asumalähiön kaivon ympärille. Todellisuudessa tietämättömien nurmoolaisten rooli Alapään asuttajina perustuu kunnalliseen salaliittoon laajentaa Nurmon ja Lapuan välistä turvavyöhykettä ja tarjota Lapualaisille ja hipeille vastusta kädenväännöstä aina katutappeluun asti estäen satunnaisten väkivaltaoperaatioiden leviämisen kirkolle saakka.

Alapään ihmiset ja heidän saavutuksensa

Maaston tasaisuus on tehnyt ihmisistä yksinkertaisia myös Alapäässä. Tästä kertoo myös paikallisen pesäpallojoukkueen toiminnan jatkuminen ilman viranomaisten puuttumista asiaan. Kyseinen pesäpallojoukkue on paikallisen katolilaispapin perustama "Alapään koitto". Yleistä huvia Alapäässä on Nurmonjoessa uiminen. Erityistä hupia tämä on alapääläisille juuri siksi, että he myös ulostavat kyseiseen jokeen. Paikallinen tuoksu kertookin tottumuksista paljon ja on yhteydessä karjanhoidosta aina ihmisten omaan hien ja kakan hajuun sekä tarpeeseen leikata suurin joukoin suurta määrää lihaa Atrian mäellä ennen tangomarkkinoille lähtöä. Virke oli niin pitkä, että lue se nyt varmuuden vuoksi uudelleen, ennen kuin jatkat artikkelissa eteenpäin.

No niin. Alapäästä tekee maailmalle erityisen tärkeän se, että siellä naapurikyräilyaste on onnistuttu kehittämään todella korkealle ilman minkäänlaista ulkopuolista apua. Lisäksi Alapäässä on ymmärretty, että alkoholi on lääke sairauksiin eikä niiden syy. Tämän vuoksi olut maistuu ja alapääläisten terveysindeksi on jatkuvasti nousussa luonnollisen valinnan iskiessä valaistuneisiin, syvästi kunnioitettuihin juoppoihin. Nuoriso opetteleekin alkoholismin oppeja jo alaikäisestä lähtien läheisellä raviradalla, Nurmon kyläkoulun opettajien valvonnassa. Tästä he kehityttyään siirtyvät jatkokoulutukseen Nurmon Baarin alaisuuteen.

Alapään ilmasto

Muutamista aurinkoisista päivistä huolimatta Alapäässä sataa enimmäkseen paskaa. Sateenvarjoa ei kuitenkaan tarvita, jos olet varustautunut niskasuojuksella, joka estää paskan osumisen niskaan. Paska on lähtöisin kaikista niistä naapureista, jotka sitä kykenevät viskomaan tai jotka ovat onnistuneet syyn tähän kuvittelemaan. Ulkopuolisia ei Alapäässä suvaita, ja tämä on syy turistien katoamiseen alati jatkuvien sateiden vuoksi.

Alapään nähtävyydet

Simpuran silta
Se ei ole todellisuudessa nähtävyys vaan ikäloppu vino köysisilta yli synkeän virran. Turistien on nähty oksentavan siltä yli laidan jo niistä päivistä lähtien, kun se rakennettiin.
Jäätelökioski
Kunnanjohtajan pihamaalle kesäisin ilmestyvä vittuilu alueen köyhille.
Haalin urheilukenttä
Haalinmäkeä ei tosin välttämättä lasketa Alapääksi. Todellisuudessa sillä ei ole mitään väliä. Kyseinen kenttä on kaikessa kurjuudessaan korjattu EU-tuella sellaiseksi, että Alapään koitto ja muut tulevat maailmanluokan urheilijat voivat todeta erään legendan todeksi. Legenda kertookin kentän sivuilla oleviin metsiin jätettyjen polkupyörien kaameista kohtaloista. Olkoon tuo sitten kentän edellisen omistajan lapsia vihaava haamu tai alapääläisten usein näkemä UFO. Viesti on kuitenkin selvä. Pyörillä ei metsässä ajeta.
Hamekangas
Alapäätä vasten ties miten pitkään pidetty pidetty kangas löytyy kunnanjohtajan hyllystä. Tämä tuhruinen muistomerkki muistuttaa hajullaan siitä, kuinka Nurmolaiset melkein onnistuivat estämään kuntayhdynnän Seinäjoen kanssa, äänestämällä reilulla enemistöllä sitä vastaan. Tämä eltaantunut ylpeyden aihe on vain niiden ihmisten hyllyillä, jotka eivät välitä hajusta, tai kenenkään mielipiteistä.

Kuinka alapääläisistä ja Alapäästä voitaisiin päästä eroon?

Ei mitenkään. Omahyväisyydessään he ovat mahtavasti sikiävä joukko, jonka lapsia on ovelasti lähetetty muille paikkakunnille nostamaan opintotukea. Varo, sillä kuka tahansa voi olla alapääläinen. Asian vakavuutta kuvastaa se, että erään alapääläisen on kuultu osaava muita kieliä. Moinen kyky oppia tekee alapääläisistä erityisen vaarallisia ja vaikeita hävittää. Itse Alapään tuhoamiseksi Lapua on esittänyt ydinpommin aikaansaamiseen tähtäävää uraanin rikastamista.