Auringonpimennys

Auringonpimennys on radikaaleimpien paikkojen, jonne päivä ei paista kehittämä tapa ilmaista syvää vittuuntuneisuuttaan ainaiseen pimeyteensä. Teolla on tarkoitus myös saada muut tajuamaan näiden ahdinko. Auringonpimennys on kriminalisoitu valon rajoittamisensa vuoksi useissa maissa. Ei kaikissa, kun eivät osaa.

Alunperin ensimmäinen auringonpimennys plagioitiin häikäilemättömästi televisiosarja Heroesin aloituksesta ja symboliikasta.

ToimintaperiaateMuokkaa

Se perkeleen iso, kellertävä mollukka siis peitetään tietystä kulmasta katsottuna, jolloin valon ja lämpöenergian saanti rajoittuu.

Kuinka auringonpimennyksen saa aikaiseksi?Muokkaa

Jos olet paikka, jonne aurinko ei paistaMuokkaa

Asetut auringon ja sen kappaleen, jonne et halua auringon paistavan, väliin, jolloin aurinko ei paista sinuun, eikä näin ollen lävitsesikään. Mikäli haluat peittää auringolta suuremman alueen, kuin kokosi antaa myöten, kannattaa ottaa kaikki kaveritkin mukaan.

Jos olet ihminenMuokkaa

Ks. edellinen. Ongelmana saattaa olla kohteen väärä etäisyys, jolloin painottomuudesta olisi apua. Tai helevetin valtavasta, kaiken peittävästä Perseeestä. Kannattaa palkata joku paremmin hommaan kykenevä.

Jos olet jumalolento/tms.Muokkaa

Napsauta sormiasi. Jos et osaa, puhalla se vaikka sammuksiin. Eikös sinun pitäisi tietää tällaiset jutut?