Coca-Cola

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Coca-Cola.

”Ei pysty... on niin hapokasta.”

~Olli Hokkanen
Coca-Colaa markkinoidaan aggressiivisesti.

Coca-Cola (lyhenne sanoista Communistejen calorit comeassa laskussa) on ainoa luonnonvoima, joka on onnistuttu pullottamaan. Coca-Colan keksi suomalainen Olli Hokkanen vuonna 1730. Pullollisessa Coca-Colaa on tarpeeksi energiaa yhdelle ihmiselle viikoksi (henkilön koosta riippumatta). Monet ihmiset ovat yrittäneet saada tehtyä Coca-Colalla kulkevia autoja ja lentokoneita hupenevien öljylähteiden takia. Tässä ei olla yrityksistä huolimatta onnistuttu.

Coca-Cola on osa USA:n salaista maailmanvalloitussuunnitelmaa iPodien ja McDonald'sien ohella. USA markkinoi itseään Coca-Cola-juoman avulla, jonka mainoskampanjaan on palkattu itse Joulupukki. Tavoitteena on Coca-Colan levittäminen ympäri maailmaa. Coca-Colaa valmistaa Coca-Cola Company, joka myös omistaa kaikki maailman hammaslääkäriliitot. Itse juoma on valmistettu salaisella reseptillä, jota eivät edes elintarvikeviranomaiset tiedä. Tämä ovela "salainen resepti" sisältää salaisia aineita, jotka aiheuttavat riippuvuutta Coca-Colaan, lisäävät USA-myöntäistä asennetta, idiotismia, hyväksyntää USA:n asepolitiikkaa kohtaan sekä muuttavat Trumpin lausuntoja (muka) luotettaviksi. Lisäksi se lihottaa ja kutistaa kasseja. Coca-Cola on suosituinta juuri Ameriikassa, joten sen edellä mainitut vaikutukset näkyvät siellä selkeimmin.

Coca-Cola on myös markkinoinnin malliesimerkki ja he tuovat aina myyntiin uutuuksia. Vanha Coca-Cola Light korvattiin uudella, jossa oli uusi, mahtava makeutusaine: sukraluuseri. Puolen vuoden jälkeen markkinoille tuotiin uusi Coca-Cola Zero, joka on käytännössä sama asia kun vanha Coca-Cola Light. Huhut kertovat, että kohta Zero saa uuden makeutusaineen ja sen jälkeen markkinoille tuodaan taas uutuus, Coca-Cola Light. Tätä voidaan sitten jatkaa maailmanloppuun saakka.

Coca-Cola sisältää kokaiinia, ja sen takia se onkin niin hyvää. Siinä on aineksia, jotka vähentävät kokaiinin sivuvaikutuksia. Ainakin Coca-Cola Companyn mukaan. Suosittelemme juuri sinun kokeilevan, onko se totta.

Vähemmän tunnettu fakta on, että Coca-Cola Company on aikonut mahdollisesti vähentää joidenkin tuotteittensa happopitoisuuksia johtuen Cola-Ollin, Coca-Colan maskotin voimakkaasta kritiikistä Coca-Colan happoisia juomia vastaan. Eräässä TV-haastattelussa Olli kertoi pystyneensä juomaan vain kolme lasia Colaa, ennenkuin joutui myöntämään juoman olevan liian hapokasta juotavaksi.

Näppäimistö & Coca-ColaMuokkaa

 
Varoitus.

Näppäimistö ja Coca-Cola eivät saa missään nimessä koskettaa toisiaan, tai syntyy täystuho. Nämä kaksi luonnonvoimaa ovat tuhoisia, koska Coca-Cola on positiivinen ja näppäimistö negatiivinen. Aineet eliminoivat toisensa. Tämä varoituksenna nörteille, älkää litkikö sitä kokistanne näppäimistön päällä!

Kuka hallitsee maailmaa?Muokkaa

David Icken mukaan voimme ymmärtää maailmaa vasta tiedostettuamme, että CIA omistaa Coca-Colan.

Juo myösMuokkaa

  Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.