Tämä kuva piti liittää tähän artikkeliin muistaakseni...
Ai niin! Kuskilla oli dementia! Vai oliko se minulla?

Dementia eli toiselta nimeltään kepulaisuus on sairaus, jota poteva ei kykene muistamaan... Tuota... Mitä se nyt ei... Dementia on siis sairaus jota...eikun... Dementiaa sairastavat kärsivät Dementiasta eli... Sairaus... Dementikot eivät pysty mui...miten se nyt oli... Dementia on muistiin vaikuttava sairaus, joka heikentää muistia sille tasolle, että ei muista mitä on sanonut tai muista mitä on sanonut, eikä Dementikot voi muistaa mitä ovat sanoneet saatikaan sanoneet. Mitäs, äsken sanoin?

Dementiaan liittyy myös aivojen... Aivojen..tuota...dementoitumisesta... Sairaus. Dementiaa tavataan usein... Tavataan... Dementiaa... Jos ei pysty muistamaan...tuota... Dementia.

DementiaMuokkaa

Dementian oireita ovat... oireita... Dementiassa... Dementikko voi olla kykene... Afasia... Apraksiassa liikeet eivät olleet enää niinkään... Hetkinen... Agnosia... Agnosia... Dementia... Sairaus jossa muisti, ei vain kielellesesti vaan, hetkinen... Dementia on sairaus, jota poteva... tuota... muistamaan... kykene.

DementiaMuokkaa

Älylliset toimintakyvyt dementiessa voivat olla:

  • Dementia: Sillon sodan aikaan ei kahvia tehty kun voikukiksta ja rikkaruohoista.
  • Kykenee: Kirjoittaja ei, Wikipedia.
  • Muisti: Nuorena ei laiskoteltu samanlailla kun ennen, kyllä se nykyajan nuoriso sitten on vetelää porukkaa! Mutta onneksi meillä on presidenttinä Urho Kekkonen!

Näiden lisäksi piti muistaa... Dementia.. Muistikatkoksia voi... sairaus, jota poteva ei kykene.

DementiaMuokkaa

Ei nyt millään pysty muistamaan mitä tähänkin piti laittaa. Ai niin. Dementiat piti kastella. Mutta kun on tuo atsalea...

Aiheesta muuallaMuokkaa

Niin missäs siitä mainittiinkaan...

Katso myösMuokkaa