Dr Pepper

Tohtori R.H.C. Pepper, juoman keksijä

Dr Pepper on paheellinen virvoitusjuoma, jota valmistetaan Herra Beelzebubin virvoitusjuomatehtaalla, Manhattanissa. Dr Pepper on kusta sekä suosittua erityisesti syrjäytyneiden, saatanaa palvovien, kuolemaa ihannoivien, itsemurhaa suosittavien, black metal -musiikkia kuuntelevien ja mielenterveydellisistä ongelmista kärsivien nuorten keskuudessa. Sitä myös juodaan, jotta se osoittaisi henkilössä loistavaa vastustuskykyä. Dr Pepperiä myydään halvalla tietyissä kaupoissa, joten jotkut alta yläasteikäiset ostavat sitä tietämättä, että se aiheuttaa elinikäistä riippuvuutta (Vähän kuin kokaiini, mutta laillista) ja että se maistuu... *****:lta. Sitä esiintyy myös koulujen limuautomaateissa, joka on nykyään herättänyt laajaa paheksuntaa varsinkin hyveellisten ihmisten keskuudessa.

Dr Pepper syntyi ikään kuin vahingossa. Sigmund Freud yritti kehittää lääkettä "yleiseen vitutukseen", mutta tulikin sattumalta kehittäneeksi uuden virvoitusjuoman. Juoma oli Freudin mielestä niin paheellinen, että hänen piti pitkään salata sen olemassaolo. Vuonna 1937 salaisuus kuitenkin tuli julki ja Herra Beelzebubin virvoitusjuomatehdas julistautui juoman ainoaksi lailliseksi valmistajaksi.

Dr Pepperin terveyshaitat ovat lukuisia. Se aiheuttaa niin psyykkisiä kuin fyysisiä oireita. Myöskään addiktoituminen ei ole tavatonta. Vieroitusoireet voivat joidenkin tahojen mukaan johtaa jopa kuolemaan. Psyykkisiä oireita ovat hallusinaatiot, hourailu ja arvostelukyvyn puute. Fyysisiä oireita ovat munuaissairaudet, aivojen rappeutuminen ja karvojen kasvu käsiin.

Vuonna 2000 nuorten vanhemmat pitivät Helsingissä mielenosoituksen, jonka tarkoituksena oli saada Herra Beelzebubin virvoitusjuomatehdas lopettamaan tämän paheellisen juoman valmistaminen. Mielenosoitus kukistettiin väkivaltaisin keinoin, joista YK tosin on hämäyksenomaisesti vaiennut.

Jos juot kylmässä Pepperiä, se avatessasi vaahtoaa,sillä se itsepuolustautuu sinua kohtaan. Useat nimittäin kertovat huhuja,että sen pullolla on salatut herkät kivekset.

Pikachut ovat kuolleet sukupuuttoon pepperin kiveksiä pienentävistä aineista. Yksinkertaisesti Pikachut eivät voineet enää lisääntyä. Pikachut räjäyttivät tehtaan vuonna 2005 useiden päivien ukkosiskuilla.

Limsapullojen pakko-ostoaMuokkaa

Olette varmasti huomanneet, että markkinoille on tullut vaikeasti irtirevittävä pahvi, joka nivoo kaksi puolentoista litran limsapulloa yhteen. On siis ostettava enemmän kuin tarvitsee. Jos on heikko käsistään, ei saa revittyä pahvia irti. Ne, jotka eivät saa pulloja irti toisistaan, tyytyvät kohtaloonsa. Jossakin vaiheessa viha tällaista heikkojen sortoa vastaan voimistuu ja saa ihmisessä aikaan psyykkisiä patoutumia. Loppujen lopuksi ihmisestä tulee hullu ja valtiolla ei ole varaa hoitaa häntä. Ja koska hoitoa ei ole, hän tappaa, sillä ei tiedä miten muuten purkaisi vihaansa. Jos taas hoitoa loppujen lopuksi löytyy, hänet pumpataan täyteen aineita ja on lääkärien hallittavissa.

Toisaalta, jos juo kaksi isoa limsapulloa yhden sijaan, on suurempi todennäköisyys että lihoaa. Kahden pullon ostamisesta ja juomisesta tulee tapa. Ja kun ihminen lihoaa, on suuremmat mahdollisuudet sairastua diabetekseen, sydänsairauksiin tai johonkin vakavampaan, tai ehkä jopa johonkin vähemmän vakavampaan. Sairaana täytyy mennä yhteiskunnan järjestämän lääkärin vastaanotolle, kunhan on ensin odottanut kolme kuukautta jonossa. Kyllähän siinä ajassa hulluksi tulee! Jos ei tule, kyllä se lääkäri sitten neuvoo sellaiset lääkkeet, jotka täytyy ottaa on sekunnin tarkkuudella. Taas on ihminen hallittavissa. Tämä voi olla viimeinen pisara. Ihminen turhautuu ja tappaa taas. Ja kaikki vain yhden ylimääräisen limsapullon takia.

Mutta miksi sitten myydään kahta limsapulloa yhteen sidottuina? Kun juo kyseistä sokerilientä, hampaat reikiintyvät ja muutkin sairaudet lisääntyvät. Kun on kipeä, täytyy siis mennä lääkärille. Lääkärit ovat kuntien palveluksessa (ja kunta valtion palveluksessa) ja määräävät sellaisia lääkkeitä, joiden avulla voivat hallita ihmisiä. Myös limsayhtiöt hyötyvät kun ihmiset ostavat heidän limsojaan. Salaliitossa ovat siis limsayhtiöt, jotka houkuttelevat ihmisiä ostamaan sokerilientään; hammaslääkärit, jotka “paikkaavat” vioittuneita hampaita; lääkärit, jotka “hoitavat” limsasta lihoneita sekä valtio, joka sallii limsapullojen mainostamisen ja myynnin sekä maksaa tohtoreille palkan.

MuutaMuokkaa

  • Dr. Pepperiä käytetään virvoitustarkoituksen lisäksi myös tukkeutuneiden putkien aukaisuun ja suoliston huuhteluun.
  • Guns N' Roses lupasi antaa jokaiselle amerikkalaiselle Chinese Democracy -levyn ilmaiseksi, mikäli Dr. Pepper saisi 15 vuotta tekeillä olleen juomatölkkinsä valmiiksi vuoden 2008 aikana.