Vladimir.gif
Tällä sivulla ei ikävä kyllä ole
Venäjän federaation presidentin Vladimir Putinin hyväksyntää.

Artikkelin kirjoittajan kannattaa tarkkailla syömisiään ja säteilyarvojaan.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli tästäkin natsivallasta.
Neljäs valtakunta
European Nazi Union.PNG
lippu
Vakku.png
vaakuna
Europe middle earth.JPG
Valtiomuoto Liittovaltio, byrokratia
Diktaattori Angela Merkel
Pääkaupunki Brysseli
Muita kaupunkeja Pariisi, Lontoo, Rooma
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
aivan liikaa (n.lh4bjk5h km² (sijalla 2)
liian vähän
Väkiluku (2007)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
>600 milj (sijalla 3)
42 / km²
Tziljoona maahanmuuttajaa %
Viralliset kielet Europanto, saksan kieli, Bad English
Pääuskonnot Kommunismi
Valuutta Euro (pian maailmanvaluutta) ()
Elinkeinorakenne maatalous -15 %,
palvelut 50 %,
teollisuus 65 % BKT:sta
Itsenäisyys
Muodostus vastustamaan Ryssänmaata
 
1952/1992
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
Adolf Hitler
Tasavaltojen kumoaminen
Kansainvälinen
suuntanumero
++5
Motto Moninaisuudessaan kriisissä!
Kansallislaulu 'Oodi ilolle'


”Nuorisomme ei ehkä tätä tiedäkään, mutta Suomi todellakin oli joskus kaukaisessa muinaisuudessa itsenäinen valtio. Onneksi nuo ajat ovat jääneet kauas taakse ja nyt olemme Suomen lääni isänmaassamme EU:ssa.”

~Niilo Paasivirta ~ 6.12. Ainoa Oikea Joulukalenteri 2006

EU, tunnettu myös nimillä Eurostoliitto ja Pyhä Saksalais-roomalainen keisarikunta, on suuri ja mahtava liittovaltio, jonka pääasiallinen tehtävänä on tukea maajusseja ja komentaa kaikkia noudattamaan direktiivejä. EU sijaitsee Euroopassa, joka on useiden eurooppalaisten alueiden muodostama. Se perustettiin alunperin salahankkeena vuonna 1952, kun toinen maailmansota oli ohi ja Euroopan eri valtiot olivat murjoneet toisensa korppujauhoksi. Nykyisin se on jaettu 28 provinssiin, kun sen alkujaan perusti 10 maata. EU:n asukasluku on 480 miljoonaa ja pinta-ala 4 miljoonaa km2. Alunperin Ranskalla oli suuri osa EU:ssa, mutta nyttemmin Saksa on ottanut omiaan takaisin. Saaliinjaolle on liittynyt myös Iso-Britannia sekä latinomaiden blokki. Myös pieni ja sisukas Suomi on ollut osa Eurostoliittoa EU:ta vuodesta 1992 lähtien.

EU:ta voi ja kannattaa varoa. Sen tunnistaa euro-kolikoista, joita se pakottaa käyttämään lääneissään. EU:n alueella muut rahat ovat kiellettyjä, koska Euroopan parlamentti pelkää, että jos euroa ei käytetä, jäsenläänit siirtyvät takaisin pimeään keskiaikaan, alkavat käyttämään vanhoja omia valuuttojaan ja lopuksi eroavat EU:sta. EU:n tunnistaa lisäksi lipusta jossa on 13 tähteä. Lipussa on 13 tähteä, koska natsit väittävät tappaneensa holokaustin aikana vain 13 juutalaista. Yhtäläisyydet Yhdysvaltojen lippuun kiistetään jyrkästi.

Yhtäläisyyden oletetaan johtuvan siitä, että EU-parlamentaarikot ovat katsoneet liikaa TV:tä istunnoillaan. Salaliittoteorioiden mukaan EU:n ytimen muodostavatkin juuri kolikot ja lippu, jotka aivopesevät ihmiset EU:n kunniallisiksi (aivopestyiksi) kansalaisiksi. Tämän takia jo nyt lapsia opetetaan päiväkodeissa laulamaan EU:n hienoa ja jaloa kansallislaulua. Lisäksi EU:n toimintaan kuuluu laadukkaiden japsimopojen maahantuonnin kieltäminen uuden tasavertaisen kilpailutuslain perusteella, ja kiinalaisen "Laadun" tuominen tilalle.

Historia

Perustaminen

 
EU:n kansleri

Saksan surkean kostoyrityksen jälkeen Saksa oli lyöty ja jaettu voittajien kesken teemapuistoksi. Sen itäosassa kommunistinen Neuvostoliitto rakensi uutta ihanneyhteiskuntaa omassa pikku Disneylandissaan: Stalinin pienellä ja vasta laajenevalla valtakunnalla ei ollut aikomusta luopua muistakaan teemapuiston osista, kuten Keskitysleiri-Themepark:ista Puolassa. Elben länsipuolelle puolestaan USA, Ranska ja Britannia olivat perustaneet Wirtschaftswunder-teemapuiston. Peloissaan Britannia ja Ranska hakivat tahoillaan linjaa turvallisuutensa takaamiseksi Stalinin suuren ja mahtavan Imperiumin ikeestä. Yhdysvalloilla oli maanosassa miljoona-armeija ja propagandan turvin siitä oli tullut pahan imperiumi, jolla kaiken lisäksi ainoana voittajavaltana todella oli bling blingiä. Nähtyään eurooppalaisten kurjuuden Amerikka päätti sijoittaa sukanvarressa olleet rahansa Euroopan jälleenrakentamiseen ja edistääkseen kapitalistien valtaannousua.

Euroopan jälleenrakentamista hidasti energiapula. Koska ydinenergiaa ei vielä ollut, päättivät Ranska ja Britannia hyödyntää omien kaivoksiensa lisäksi läntisen Saksan Wirtschaftswunder-teemapuistossa sijaitsevia hiilikaivoksia. Tätä varten perustettiin historian ensimmäinen vihreää aatetta tukeva liitto (ECO), jonka tehtäväksi jäi hallita ympäristöystävällisen hiilen jakoa jäsenien kesken. Puolakin halusi mukaan liittoon, mutta se suljettiin pois, sillä puolalainen ruskohiili ei täyttänyt ympäristöystävällisyyden vaatimuksia. Niinpä Neuvostoliitto päätti ryhtyä hallinnoimaan Puolan hiilikenttiä ja jakaa sitä tasapuolisesti (eli itsensä) kesken.

Britannian ja Ranskan tekemä ympäristöliitto rupesi jo jakamaan mielipiteitä ja näin Eurooppa alkoi jakautua kahteen leiriin. Lopulta muutkin halusivat päästä mukaan liittoon ja pian nimikin muuttui vaikeammaksi jäseninien määrän lisääntyessä. Uuden laajentuneen ympäristöliiton (Oikein Ecologinen Energia Coal) piti koordinoida läntisen Euroopan luontaistalouden kehittymistä. Saksan loistavan kostoretken takia maailmankauppakin oli lakannut olemasta ja tilalle oli astunut vaihtokauppa. Liiton keskeinen ajatus oli palauttaa maailmankauppa takaisin sellaiseksi kuin se oli ollut keskiajalla.

Britannian sodanaikainen maailmankuulu johtaja Winston Churchill esitti juovuksissaan syksyllä 1946 Zürichissä syvällisen ja epämääräisen ajatuksen eräänlaisesta "Euroopan yhdysvalloista." Sen olisi määrä estää tulevat saksan kostoretket. Churchillin aloite johti Euroopan nukketeatterin luomiseen 1949. Eipä voinut Winny-parka tietää millaisen lumivyöryn nukketeatterin päätteeksi laskettu rautaesirippu lopulta saisi aikaan.

Lopulta Ranskan ulkoministeriön virkamies Jean Monnet ehdotti, että Saksan ja Ranskan hiili- ja teräsvarannot saatettaisiin ylikansallisen megahallinnon alaisuuteen, jota johtaisi luonnollisesti Ranska. Tätä varten perustettavan järjestön tuli kuitenkin olla kaikille Euroopan valtioille avoin, jotta Ranska voisi hallita myös muidenkin valtoiden malmivarantoja.

Perustamissopimus allekirjoitettiinkin Pariisissa huhtikuussa 1951. Euroopan hiili- ja teräsyhteisön (EHTY) perustajat olivat Ranska, Italia, Saksa, Alankomaat, Belgia ja Luxemburg. Suurimalla osalla liittoon astuvista maista oli heikko puolustus. Liitosta tulikin monelle maalle "vapaaehtoinen". Työväenpuolueen johtoon siirtynyt Britannia jäi yhteisön ulkopuolelle, koska EHTYneiden linja ei miellyttänyt. Kuitenkin huomattuaan että yksinään, ilman kavereita ja muiden hyljeksimänä ei ollut mukava olla, Britannia otti lopulta lusikan kauniiseen käteen ja liittyi mukaan. [1]

Sopimuksesta tulikin myöhemmin tikittävä aikapommi, joka tulisi räjähtämään vuonna 1995. Ryssillä sloboilla vanjoilla venäläisillä oli hauskaa kun he ylläpitivät DDR:ää, mutta natsit suunnittelivat kostoa väärydestä, jonka he kärsivät toisen maailmansodan aikana. 1990 DDR kaatui, kuten myös BRD ja syntyi Yhdistynyt Saksan Valtakunta (saks. Bundesrepublik Deutschland).

Vuonna 1995 syntyi todellisesti EU. Monet maat liittyivät siihen, enemmän tai vähemmän mielellään. Olisi enää ajan kysymys milloin kolmas maailmansota alkaisi.

 
EU:lla on käytössään miljoonista elävistä euro-kansalaisista koostuva vakooja- ja armeijaverkosto, joka on valmis potkimaan persuksille kaikkia EU:n vastustajia

Politiikka

EU:ssa on niitä valtioita, joille maksetaan (esim. Saksa) ja niitä, jotka maksavat (esim. Suomi). Koska Liittoutuneet voittivat toisen maailmansodan, he saivat sotakorvauksia Akselivalloilta. Tämähän vitutti sakuja, ja he ottivat salaa ylemmän vallan EU:ssa ja alkoivat jälleenrakentaa Suurempaa Saksan Valtakuntaa. Virallisissa dokumenteissa maksajavaltioiden raha menee uusille ja köyhille jäsenvaltioille, mutta todellisuudessa se menee Suuremman Saksan Valtakunnan (saks. Das Fünfte Reich) rakentamiseen.

Mielenkiintoista sinänsä, salaliittoparanoidit eivät pidä EU:ta juutalaisten salajuonena, toisin kuin esimerkiksi USA:ta, Israelia ja Neuvostoliittoa. Syynä tähän pidetään sitä, että saksalaiset ovat soluttaneet koko Euroopan unionin läpikotaisin ja pyrkivät uuteen saksalaiseen maailmanvaltaan ottamalla haltuun niin talouden, kulttuurin, pankkitoiminnan kuin myös sotilaallisen voimankäytön.

Todisteita Saksan ylivallasta

  • EU:n johtaja on Saksan kansleri. Poliittinen ylivalta
  • Euroopan keskuspankki on saksalainen firma. Taloudellinen ylivalta
  • EU:ssa puhutaan saksaa. Kulttuuri-imperialismi.
  • EU:ssa ajetaan saksalaisilla autoilla. Teknologinen ylivalta.
  • Pääkaupunkina on Berliini. Hallinnollinen ylivalta
  • Päätökset tapahtuvat Saksassa tai sen nukkevaltioissa. Imperialistiset valtapyyteet
  • Huonot suhteet USA:han ja Itä-Sloboniaan. Suurvallalle ominainen uhittelu
  • Kansallislaulu on saksalaisen säveltämä ja lauletaan saksaksi. Audiaalinen ylivalta

EU:n suunnitelmat vuodelle 2022

Viitteet

  1. Brittiläiseen tapaan tämä päätös ei ollut lopullinen. Muutaman vuosikymmenen jahkailun ja EU:n kaikista ongelmista haukkumisen jälkeen vuonna 2016 Iso-Britannia päätti kansanäänestyksessä ensimmäisenä maana koskaan erota EU:sta
  edeltäjä:
Demokratia
Euroopan hallintomuodot
19842181
seuraaja:
Anarkia
  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.