Elämän synty

”GOD DID IT!”

~Vanhoilliset ahdasmieliset

Elämän syntyminen on historioitsijoita eniten askarruttanut tapahtuma. Uskonnollisten tulkintojen mukaan Elämä tai elämä on saattanut syntyä jumalasta tai sitten siitä henkilöstä, joka on aiheuttanut eniten sotia ja tekopyhyyttä. Rahvaan mukaan elämä syntyy seksistä. Uskovaiset ovat monesti tätä vastaan, ja tunnetuimpia argumentteja tähän ovat olleet tämänlaiset: tämähän ei voi olla totta, koska seksi on niin siveetön asia - näinhän sanoivat sentään sata vuotta Jeesuksen jälkeen eläneet papit. Etenkin amerikkalaiset protestantit tukevat tätä, sillä uskomalla sitä he ovat melkein messiaan sukulaisia ja saavat siis oman 15 minutes of famensa, korkeimman Amerikassa myönnettävän kunniamerkin.

Terveen järjen mukaan elämän synty on myös tapahtuma, josta on levitetty eniten väärää ja korruptoitunutta tietoa. Tämän ovat Loogista päättelyäTM-tutkimuksen tiedemiehet voineet päätellä siitä, että suurin osa elämän synnyn tutkimuksista ovat olleet korruptoituneita.

TapahtunuttaMuokkaa

SyntyneitäMuokkaa

KuolleitaMuokkaa

  • Jumala.
  • Elävä kuollut, joka syntyi kuolleena, mutta ennen sitä ei ollut eläväkään eli ei voinut olla kuollut.
  • Marsilaiset, jotka tekivät itsemurhan matkusteltuaan universumin halki löytämättä elämää, käytyään naapuriplaneetalla ja nähtyään sen elämän laadun.

  Tiivistelmä siitä, mitä tapahtui elämän synnyssä:

Kansainvälinen Jumala loi meidät tänään ja siksi saamme koko vuoden tappaa muita kansoja vapaasti ja pääsemme paratiisiin -päivä.

  •  6 000 000 000 eKr. – Tutkijat aloittivat elämisen alkeellisimpana elämänmuotona
  •  Sen saman yhden päivän aikana – Marsilaiset kävivät läpi teknologisen kehittymisen ja maailmankaikkeuden tutkimisen ja muihin elämänmuotoihin ahdistumisen sekä lopulta kuoleman ja jättivät Maan asukkaille ihmeteltävää, miksei heitä ole olemassa
  •  5000 – 15000 ennenNykyhetkeä – Papit ja kristityt ja rauhan uskontojen edustajat kehittyivät ihmisistä jonkun vuoden omina elämän syntypäivinään ja alkoivat kyseenalaista, kapinoida ja lopulta hallita.
  edeltäjä:
Jumalan monarkia
Valtakausi älyllisen ajattelun historiassa seuraaja:
Maailmanloppu / Lämpökuolema / Kasvihuoneilmiökuolema / Jumalan valtakunta