Erilaisuuden Liitto


Warningex.gif VAROITUS! Warningex.gif
Tämä sivu sisältää täysin turhaa ja motivoimatonta itkua ja parkua.
Sivun tekijä kuuluu kai johonkin sorrettuun vähemmistöön tai on kateellinen.

Erilaisuuden Liitto (EL) on etnistä, kulttuurillista ja uskonnollista erilaisuutta edustava järjestö, joka on perustettu Neuvostoliiton painostuksesta rauhan puolesta vuonna 1969. Järjestön ohjenuorana on erilaisuuden rikkauden rajaton tunnearvo. Järjestön tavoitteena on erilainen Suomi, jossa erilaisuus on nostettu samanlaisuuden ohi. Liiton päämaja on tällä hetkellä Kabulissa, jotta liitto profiloituisi aidosti toiseuden edustajaksi, ja saisi siten enemmän valtiontukea ja arvostusta Suomessa.

ToimintaMuokkaa

Liitto on huolissaan samanlaisuudessa pysyvistä junttimaisista suomalaisista rasisteista, jotka vihaavat erilaisuutta, eivätkä siksi suostu steriloimaan siirtämään itseään syrjään kansainvälisempien ja parempien kansojen tieltä.

Käytännön keinona erilaisuuden rikkauden lisäämiseksi Liitto kannattaa vähemmistöjen kasvattamista siten, että vähemmistöihin kuuluvien lukumäärä nostetaan enemmistöön kuuluvien lukumäärän ohi. Tällä tavoin erilaisuuden rikkaus lisääntyy maailmassa. Liiton kannanoton mukaan "Aika on jo kulkenut suomalaisten ja muiden paikallaan pysyvien kansojen ohi, ne ovat vain ihmisten erilaistumisen ja vapaan liikkumisen esteenä. Eikö ole törkeää, että kun toiset yrittävät liikkua, niin joku seisoo tiellä? Maailmasta tulee paljon monikulttuurisempi kun suomalaiset ja kaiken maailman muut turhat pikkukansat katoavat oikeasti eksoottisten ja erilaisten ihmisten tieltä. Kansainvälistyminen on osa nykyaikaa. Ei kai kukaan halua jäädä menneisyyteen? Miksi pitäisi takertua juuriinsa kun voi kohota uskomattomiin sfääreihin ja lentää taivaankannella sateenkaarten kanssa?"

Liiton mukaan suomalaiset on opetettava suvaitsevaisuuteen, jotta he hyväksyisivät oman alemmuutensa ja kansainvälisten ihmisten ylemmyyden, ja tajuaisivat siirtyä syrjemmille seuduille, jos eivät suostu sulautumaan. Suomalaisten geenit ovat tiedeyhteisön nykykäsityksen mukaan huonot, ja parempia geenejä täytyy välttämättä tuoda ulkomailta takaamaan rodullinen kehitys. Rotua täytyy kehittää, sillä monikulttuurisuuden sanoma on nykyisten eurooppalaisten valtaosan älyllisen tason yläpuolella. Ehkäpä ihmiset jonakin päivänä kehittyvät sille asteelle, että pystyvät luomaan Miljoonavuotisen Valtakunnan, josta rasismi ja suvaitsemattomuus juuritaan pois lopullisesti ja vaikka väkivalloin.

HajoaminenMuokkaa

Erilaisuuden Liiton sisällä syntyi 1990-luvun alussa kiistaa siitä, voiko Ukon uskovien etujärjestö Pakanaverkko olla liiton jäsenenä. Osa liiton jäsenistä piti Ukon uskoa liian suomalaisena, ja siis liiton linjan vastaisena rasistisena samanlaisuutena. Osa taas katsoi Ukon uskonnon ja muun suomalaisen pakanuuden niin erilaiseksi nykyisestä suomalaisuudesta, että niitä voidaan pitää arvokkaana erilaisuutena. Kiista kärjistyi kamppailuksi sanan erilainen määritelmästä. Toisten mukaan virallisen määritelmän lause erilaisuus ei koske tavallista suomalaisuutta piti muuttaa muotoon erilaisuus ei koske mitään suomalaisuuteen liittyvää.

Erilaisuuden Liitosta erkani vuonna 1994 Todellisen Erilaisuuden Liitto (TEL), jonka kannattajat eivät hyväksyneet Ukon uskontoa erilaisuudeksi. TEL on sittemmin määritellyt monia sanoja eri tavalla kuin Erilaisuuden liitto. Esimerkiksi äärioikeistolainen-sanaan on liitetty lisämääre "valkoihoisten mielisairaus, joka...".

Todellisen Erilaisuuden Liitosta erkani vielä vuonna 2005 pieni aseellinen ryhmittymä, joka nimesi itsensä "Erilaisuuden sotureiksi". Sen mukaan edes saamelaisia ei voida pitää aidosti erilaisina ja arvokkaina, koska he ovat kuitenkin eurooppalaisia, ja eurooppalaiset ovat luonnostaan arvottomia ja samanlaisia. Ryhmittymä vetoaa uusimpiin kallonmittauksiin, jotka selvästi osoittavat, että saamelaisetkin ovat euripidistä rotua, eikä heillä siksi voida katsoa olevan oikeutta esi-isiensä maihin, kieleen, rotuun ja tapoihin (kuten aidosti erilaisilla ja eksoottisilla ihmisillä). Niinpä ryhmittymä toimii suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden puolesta myös Lapissa. Erilaisuuden soturit tappaa jopa siviileitä ja myrkyttää poroja iskuissaan, mutta sitä ei virallisesti lueta terroristijärjestöksi, sillä se kuitenkin toimii hyvässä tarkoituksessa rasismia ja nationalismia vastaan. Valtion tuki sille kuitenkin lakkautettiin, sillä se ei suostunut antamaan lipunpolttovalistusta ruotsiksi.

EL ja TEL käyvät jatkuvaa kamppailua joidenkin poliittisten avainsanojen oikeasta merkityksestä, sillä sanojen merkityksen määrittäjä on todellinen vallankäyttäjä, ei se, joka sanoja käyttää. EL on kuitenkin yleensä voitolla, sillä sillä on enemmän resursseja, joten se pystyy leimaamaan vastapuoltaan rasistiksi useammin kuin vastapuoli sitä.

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Crystal Meth Party