Euroshopper

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Mainontaa

Euroshopper on erään häveliäisyyssyistä nimeltämainitsemattoman ryhmän päivittäistavaratuotteiksi naamioitu salajuoni Euroopan talouden haltuunottamiseksi polkemalla päivittäistavaratuotteiden hinnat alas, valtaamalla markkinat ja ajamalla laadukkaammat mutta hintavammat kilpailijat pois markkinoilta, tavoitteena päivittäistavaroiden monopoliasema. Euroshopper-tuotteet ovat tunnettuja alhaisista hinnoistaan, ja hinta ja laatu käyvät käsi kädessä tässäkin asiassa. Nyrkkisääntö on, että Euroshopper-tuotteisiin pätee periaate caveat emptor, ostaja varokoon.

Historia

 
Euroshopper-energiajuoman vaikutukset jo valmiiksi turmeltuneeseen nuorisoon ovat katastrofaaliset.

Euroshopper-tuotteet ilmestyivät vuonna 2001 kauppoihin. Ne ovat [toistaiseksi] olleet menestys hintansa vuoksi. Euroshopperin tuotteiden hinta on varsin edullinen, joskin se kyllä näkyy ja maistuu. Etenkin kahvi on aika ulostemaista sekä väriltään, aromiltaan, että ulkonäöltään. Hikipedian testitiimi kuitenkin kieltäytyy itsesuojelus-syistä kommentoimasta sen makua. (Euroshopperin Peach-jäätee oli tosin melko hyvää. Se maistuu melkein teeltä, ja joka purkissa on vähintään 5 % aitoa prinsessaa.)

ES-energiajuoma

Juo ES, pelaa CS.

Vuonna 2008 suomalaisten heikoimman aineksen elämä mullistui, kun Euroshopper toi kauppoihin energiajuomansa. Juoma oli muihin energiajuomiin verrattuna varsin halpaa, joten se saavutti nopeasti suuren suosion suomalaisnuorten keskuudessa ja energiajuomien kulutus seitsenkertaistui. Hyvin nopeasti, kun Euroshopperin energiajuomat olivat jo suomalaisnuorille jokapäiväistä elämää, alettiin juomaa kutsua nimellä ES. Poikkeuksena muihin suomen kielen substantiiveihin sanaa ES ei tule taivuttaa; "Mennään juomaan ES" ja "Juo ES pelaa CS."

Suomen kieli oli saanut ES uuden jokapäiväisessä elämässä käyettävän sanan. Pikkuhiljaa alettiin ES juojia sanoa jonneiksi. Nykyään kaikki, jotka juovat ES, ovat määritelmällisesti jonneja. Osa liikenneonnettomuuksista tapahtuu "humaltuneena" ES vaikutuksesta.

  Tämä ruokaan liittyvä artikkeli on aivan mauton.
Mausta siitä parempaa lisäämällä suolaa.