Eutanasia

Eutanasian kansantasavalta
Euthanasia.jpg
(lippu)
Motto: ”Mikä ei tapa, sattuu liikaa
LocationBanana.jpg
Valtiomuoto Sosialistinen kansandemokratia
Hallitsija Renessanssikuningas
Josef Mengele
Pääkaupunki Eutanasia City
Viralliset kielet Puhuminen kielletty
Pääuskonnot Ateismi
Itsenäisyys 1965 (julistautumalla)
Valuutta Tikari (tkr)
Kansallislaulu Jos sua elämä ahdistaa


”Olen käynyt useasti. Suosittelen.”

~Jorma Palo

”Pysykööt siellä.”

~Tarja Kanpela

Eutanasia on maailman pienin manner, joka sijaitsee Atlantin valtameressä lähellä Etelä-Amerikan rannikkoa. Eutanasiassa sijaitsee samanniminen valtio. Alueen uskotaan olevan viimeinen Atlantiksesta meren yläpuolelle jäänyt osa. Mantereen löysi 1772 brittiläinen löytöretkeilijä James Cook. Omien sanojensa mukaan Cook oli saapunut outojen epäihmisten kansoittamalle saarelle, jonka muinaista pääkaupunkia pyöritti renessanssikuningas Suscitate. Kun eutanasialaiset löivät puukot reisiensä läpi Cookin tervetuliaisseremoniassa, tuli miehelle yhtäkkiä pakottava tarve lähteä löytämään Uusi-Seelanti. Päätös paljastui menestykseksi, sillä myöhemmin manteretta itselleen vaatineet Hollanti ja Belgia eivät tähän päiväänkään mennessä ole päässeet irti eutanasialaisten kulttuurin tarttuvuudesta. Saksalainen maantieteilijä Johann Sterbehilfe kartoitti mantereen 1920. Saksa vaati mannerta itselleen 1939-1941, mutta luopui paavin ratkaistua ongelman diplomaattisesti.

Manner on Belgian jälkeen ollut osa Mikämikämaata mutta itsenäistyi vuonna 1965, kun Mikämikämaan hallitsija Peter Pan sai tarpeekseen Eutanasian jatkuvasti pienenevästä bruttokansantuotteesta. Yhtenä syynä tähän nähtiin jatkuva väestökato, sillä asukkaat eivät lisäänny eikä muuttoliike mantereelle ole järin suurta.

Eutanasian kansalliseläin on yksisarvinen, mutta näiden puutteen vuoksi pyhänä eläimenä palvotaan skorpionia.

Eutanasian eläimistö on runsaslajinen ja monipuolinen. Maassa elää norsuja, virtahepoja, gnu-antilooppeja, tiikereitä, skorpioneja ja gilaliskoja, sekä monenlaisia myrkky- ja kuristajakäärmeitä. Ympäröivillä vesialueilla tavataan monia hai-, barrakuda- ja meduusalajeja.

Eutanasia CityMuokkaa

Eutanasia City on mantereen suurin ja ainut kaupunki. Se tunnetaan vanhoista raunioistaan, mutta kuuluisaksi kaupungin tekee sen lääketieteeseen suuntautunut Euthanasia City University Medical School, yliopistotasoinen oppilaitos, joka alan johtavia tutkimus- ja kehityskeskuksia. Kuuluisat lääkärit kuten Friedrich Nietzsche, Chaim Rumkowski ja Pekka Reinikainen ovat opiskelleet ECUMSissa.

Eutanasia Cityn tavalliset asukkaat ovat pääasiassa entisiä hippejä ja muita masentuneita ihmisiä, jotka ovat paremman elämän toivossa muuttaneet Eutanasiaan. Pääosa kaupungin väestöstä työskentelee palvelualalla, lähinnä apteekeissa.

Raskasta teollisuutta on jonkin verran; Eutanasian päävientituotteita ovat teurastus- ja sahateollisuuden suurtarkkuuslaitteet. Jonkin verran tuotetaan myös köysiä ja pylpyröitä. Myös maan aseteollisuus on korkeatasoista. Eutanasialaiset pistoolit ja revolverit tunnetaan kaikkialla, ja eutanasialaiset puukot ja miekat ovat maailmankuuluja. Tiettävästi sekä Túrin Turambarilla että Kullervolla oli eutanasialainen miekka.

KulttuuriMuokkaa

 
Koska elämä on Jumalan eikä ihmisen käsissä, ihminen tulee pitämään sinut vielä muutaman kymmenen vuotta väkisin hengissä tällä koneella.

Eutanasia on maailman viimeisiä sosialistisia valtioita ja sijaitsee lähellä Yhdysvaltoja, joten (yllättäen) maalla ei mene kulttuurin(kaan) saralla kovin hyvin. Mantereen nimi Eutanasia on sanana levinnyt ympäri maapalloa. Se lausutaan ja kirjoitetaan eri kielissä hieman eri tavalla, mutta sen merkitys on pääasiassa aina sama. Eutanasialla tarkoitetaan eräänlaista 'henkisen valaistumisen olotilaa'. Eutanasiaan pyrkijöitä on maailmassa runsaasti, varsinkin vanhemman ja sairaan väestön keskuudessa. Eutanasian etsintä on silti useissa maissa kiellettyä, sillä Eutanasian saavuttanutta henkilöä eivät sen jälkeen kiinnosta yhteiskunnalliset velvollisuudet kuten verojen maksaminen.

Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Eutanasian mantereesta.

Katso myösMuokkaa